реклама

реклама

Сучасні смартфони багато в чому не відрізняються один від одного. Дизайн перестав відігравати ключову роль, тому що всі пристрої однакові по-своєму, вони мають великий екран і чималий модуль камер ззаду. Вибір кольору – це лише формальність, тому що його завжди можна змінити за допомогою купівлі захисного чохла у тому чи іншому оформленні.

67684

При виборі важливу роль відіграє функціональність, продуктивність та діагональ екрану. До того ж, смартфони в наш час розділені на бюджетну, середню та преміальну категорії. Ставлення девайсів до тієї чи іншої категорії показує, наскільки виробник різноманітний у своїх ідеях. Це потрібно віднести до брендів Samsung та Xiaomi, де є багато варіантів під різній бюджет і завдання.

Продуктивність

На цей параметр впливає кілька факторів:

  • потужність центрального процесора;
  • об'єм оперативної пам'яті;
  • параметри продуктивності графічного процесора

Суперництво між компаніями MediaTek та Qualcomm триває. Частоти від 1 до 2 Ггц та 2 ядра достатньо під середні завдання. Щодо оперативної пам'яті, то мінімальний оптимальний об'єм – 1 Гб. Для середніх завдань достатньо 4 Гб, а флагмани взагалі оснащуються об'ємом на 16 Гб.

Екрани та їх характеристики

Тип використовуваної матриці визначає якість картинки загалом. Сьогодні виробники пропонують такі варіанти на вибір.

  1. TFT. Бюджетне рішення, яке поступово відходить у минуле. Кольори та відтінки стабільні, хоч і з яскравістю можуть бути проблеми;
  2. LCD. Основою є рідкі кристали. Матриці використовуються у пристроях середньої цінової категорії;
  3. IPS. Відмінний варіант для гарної передачі кольорів і підвищеної деталізації. До того ж, відзначається широкий кут огляду;
  4. OLED. Основою виробництва є органічні світлодіоди. Високий рівень контрастності та енергоефективності;
  5. AMOLED. Матриця активна, виготовлена з урахуванням попереднього варіанта. Створюється максимальна глибина та насиченість темного відтінку.

Дозвіл також вибирається, і виробники пропонують Full HD (1920х1080) як базове рішення, QUAD HD+ або WQHD (2560х1440 пікселів) та сучасний варіант UHD 4K (3840х2160).

Де придбати смартфон?

Магазин «ЖЖУК» – ідеальне місце для вдалого вибору смартфонів під будь-які запити та уподобання. Точний підбір залежить від фінансових можливостей та особистих переваг. Якість підтверджується гарантією від виробників та позитивними відгуками від покупців.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100