реклама

реклама

25 квітня народний депутат Андрій Стріхарський з командою відвідав Мліївську об’єднану територіальну громаду та передав лікарям сучасний електрокардіограф та партію медикаментів.

Мліївська громада - 4

На території громади мешкає понад 7 тисяч громадян, багато з них люди похилого віку. Електрокардіограф - це вкрай необхідне обладнання для проведення досліджень серцево-судинної системи на найвищому рівні.

Також до Мліївської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини №1 було передано медичні матраци для лежачих хворих, пледи, антисептичні та жарознижувальні засоби, знеболювальні препарати, вітамінні комплекси, ліки від артеріального тиску та багато інших медикаментів.

Мліївська громада - 1

На урочистій події були присутні представники місцевої влади, лікарі та мешканці громади. Андрій Стріхарський поспілкувався з людьми, розповів про останні законодавчі ініціативи, ситуацію на фронті, переможний настрій та оптимізм депутатського корпусу. Також він визначив подальші кроки по допомозі своєму округу в Черкаській області та всім громадам, що входять в нього.

“Міць та добробут нашої країни починається з громад. Саме тут справжнє життя людей, результат роботи влади, непереможна сила та величезний потенціал розвитку для нашої країни. Вся країна бореться, наші воїни вирішують її долю на фронті, і вони мають бути впевнені, що наші громади - це надійний тил. Треба, щоб тут все було гаразд”, - підкреслив народний депутат.

Мліївська громада - 3

Андрій Стріхарський також відвідав храм, який він колись допоміг побудувати ще до виборів у парламент. Тут пам'ятають про добру справу і завжди раді бачити гостя, особливо у великодні свята. Настоятель старосільської церкви подякував народному депутату за візит та підтримку.

Мліївська громада - 2

Про це повідомляє пресслужба депутата.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100