реклама

реклама

Практичність та універсальність пристроїв MacBook забезпечить вирішення багатьох інформаційних завдань. Ноутбуки підійдуть для бізнесу, навчання, роботи та розваг, загалом є універсальними та багатофункціональними. Виробник Apple пропонує велику кількість унікальних та незвичайних програм, що спрощує виконання поставлених завдань.

451

Ноутбук ідеальний для редагування текстів, перегляду фільмів, використання ігор та багато іншого. Вибираючи макбук можна бути впевненим у його надійності та довговічності, враховуючи також правила експлуатації. Обслуговування у вигляді чищення та видалення пилу сприятиме продовженню терміну служби, вигідно виділяючи його серед інших ноутбуків.

Продуктивність

Виробник використовує кремнієві чіпи Apple, що створює уніфіковану систему, де всі основні робочі компоненти для забезпечення продуктивності розміщуються на одній платі. Завдяки такому виконанню зв'язок між ними максимально швидкий.

На ноутбуках MacBook встановлюються різні процесори і між ними є різниця:

  • M1 (процесор на 8 ядер, де 4 з них мають частоту 3,49 ГГц, а інші відрізняються енергоефективністю і мають частоту в 2,06 ГГц);
  • M1 Pro (продуктивних ядер більше, що підвищує загальну продуктивність на 70%);
  • M1 Max (найкраще рішення з високою пропускною здатністю, забезпечуючи обробку графіки в 4 рази швидше);
  • M2 (сучасний інструмент високої продуктивності з інноваційними рішеннями).

Об'єм оперативної пам'яті може становити 8, 16 чи 32 Гб. Обов'язково встановлюється жорсткий диск SSD об'ємом 256, 512 Гб або 1 Тб.

Додаткові можливості

Ноутбуки доповнюються інноваційними комунікаціями, що підвищує зручність та якість використання техніки. Наприклад, Макбук оснащується стандартом бездротового зв'язку Bluetooth 5.0, що гарантує підвищену дальність дії та високу пропускну здатність. Завдяки роз'єму HDMI 2.0 техніку вдасться підключити до великого телевізора.

Touch Bar дозволить настроїти комбінації клавіш, щоб спростити процес роботи. Сила струму підвищена, що впливає на прискорення зарядки. Усього за 30 хвилин гарантується 50% заряду. У темний час доби для комфортної роботи за ноутбуком не зайвим буде активувати підсвічування. Вбудований сканер відбитків пальців підвищує безпеку пристрою та дозволяє працювати з різними сервісами. Ноутбук має стандарт бездротового зв'язку Wi-Fi 6, що значно збільшує якість комунікації.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100