реклама

реклама

Мрієте відправитись у відпустку? Тоді вам потрібні гроші. Щоби накопичити необхідну суму, необхідно вчитися заощаджувати. Допоможе в цьому ощадний рахунок в онлайні, який дозволить відкладати певну суму або відсоток від прибутку. Як це працює, читайте нижче.

456789

Як працює ощадний рахунок?

Скористатися послугою можна за наявності відповідної можливості у вашому банку. Наразі більшість фінансових організацій дозволяють відкрити своїм клієнтам такий депозитний рахунок. Але кожна установа встановлює свої умови користування їм.

Наприклад, клієнти онлайн-банку Sportbank можуть відкрити ощадник рахунок «Рюкзак», що надає наступні можливості:

  • зручне накопичення коштів – поповнювати рахунок можна як самостійно, так і встановивши послугу автоплатежів;
  • можливість встановити цілі накопичення – заздалегідь запланована сума мотивує і дисциплінує;
  • вклад під 10% річних;
  • щотижневе нарахування відсотків;
  • можливість зняти накопичені кошти у будь-який момент.

Це – зручно. Це – вигідно. І це – доступно кожному. Якщо ви користуєтеся послугами іншого банку, ознайомтеся з його умовами заощадження грошей. І обов’язково скористуйтеся. Коли ви регулярно перераховуєте певну маленьку суму на свій ощадний баланс, заощадити необхідне – дуже легко!

Переваги ощадних рахунків

Звісно, можна накопичувати гроші вдома в скляній банці або просто не знімати їх з основного рахунку. Але і те, і інше має певні недоліки. На домашню банку не нараховуються відсотки. А якщо на картці накопичиться певна сума, виникає велика спокуса її витрати.

З ощадним рахунком такого не станеться. Просто встановіть ціль накопичення, налаштуйте автоплатіж і забудьте, що він у вас існує. Вже за кілька місяців ви будете приємно здивовані сумою, що з’явилася на віртуальній картці. 3-5% від поповнень та витрат не помітні з точку зору повсякденного бюджету. А вже за пів року або рік ці відсотки перетворяться в омріяну поїздку.

Тому обов’язково користуйтеся такою послугою, якщо ваш банк її надає. Накопичуйте гроші легко, витрачайте з задоволенням.

*Реклама

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Фальшива установка 23.05.2023 10:01
В якості реклами банку, "відслинившого" медіантам якусь копійчину на це діло. На відпустки не заощаджують. В цивілізованих державах людина отримує за рік14 зарплат.12 щомісячних та додаткові дві. Одна з додаткових саме т.з. "відпускна", виплачується звичайно в кінці липня, саме для того, щоб люди змогли її витратити на відпустку. Звичайна зарплата виплачується також, адже відпустка оплачуємая. Людина в липні отримує подвійну оплату. Аналогічне відбувається в кінці листопада, люди знову отримують подвійну зарплату. Для того щоб вони не були вимушені знову якось там "заощаджувати" на якихось там сумнівних рахунках сумнівних банків на різдвяні подарунки, а могли спокійно собі дозволити їх купити на додаткові "різдв'яні гроші". Це тільки при довбаному совку, та нововидовбаному постсовку "школа каммунізму" - профсоюзи, не оплачують відпустки. Людина повертається з відпустки й не отримує місячної зарплати. Але наріду таке подобається. "заощаджуйте" й надалі. Раком на городах, в вільний час.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100