реклама

реклама

Електричні прилади на кухні є функціональними доповненнями для виконання великої кількості завдань. Деякі види техніки ріжуть, інші щось змішують, треті дроблять, а є пристрій, який виконує все це за раз, і цим пристроєм є блендер. Техніка може комплектуватись різними насадками під конкретні інгредієнти та заготівлі.

image4-1

Девайс подібного типу важливий як для промислових кухонь, так і звичайних побутових користувачів. Завдяки нашим знанням, отриманим на практиці, стало ясно, що з огляду на блендер ціна визначає якість та набір функцій. Іноді не потрібно переплачувати за набір можливостей, якими не доведеться користуватися. Якщо планується дробити лід або горіхи, пристрій повинен бути потужним і стійким до зносу.

Різновиди блендерів

Виділяють дві великі категорії пристроїв – занурювальні та стаціонарні моделі. Занурювальні блендери виконані у вигляді великої рукоятки, а на її кінці встановлюється ріжучий елемент. Відбувається занурення в попередньо підготовлений посуд, де є інгредієнти для перемелювання. Такий варіант виконання має кілька переваг:

  • простота конструкції;
  • невеликі розміри;
  • зручність у роботі з різними продуктами;
  • гарантія отримання однорідної маси;
  • робота з будь-якими видами інгредієнтів;
  • наявність насадок.

Стаціонарні блендери представлені у вигляді великої чаші та платформи з ніжками. Вони працюють в автоматичному режимі, оснащуються великим набором функцій і додаткових можливостей, мають високу потужність і найчастіше застосовуються в ресторанах, кафе або на виробничих об'єктах харчової промисловості.

Додаткові функції та особливості

Залежно від функціоналу блендери можна використовувати по-різному. Наприклад, збивати для створення вершків і кремів, виконувати заміс тіста, подрібнювати і колоти лід, терти, дрібнити, готувати пюре та багато іншого. Деякі пристрої допоможуть шинкувати і навіть приготувати сік із овочів або фруктів. Нарізка спіраллю, кубиками чи соломкою змушує використовувати спеціальні насадки.

На деяких блендерах може встановлюватись дисплей для контролю режимів та спрощення налаштувань. Ємність для холодоагенту дозволити зробити заготівлю холодною та свіжою. Захист від перегріву виключає поломку внаслідок тривалої роботи блендера. Самостійне очищення дозволяє отримати повністю чистий блендер після чергової роботи. Також є турборежим, коли за лічені секунди потрібно подрібнити інгредієнти.

*Реклама

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Остап Блендер 25.05.2023 21:58
В красном уголке второго дома старсобеса видел такой. Новая партия беззубых старушек кубики льда пюрировала себе для коктейлей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Хома 25.05.2023 17:46
Перфоратор - функціональний помічник в ремонтних роботах. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Маляркиня 25.05.2023 17:46
Фарби перемішувати, це те для чого блендер ідеально підходить!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100