реклама

реклама

Візитною карткою всіх м'яких іграшок є плюшевий ведмедик, який завоював популярність у багатьох дітей. Згодом виробники почали доповнювати різні аксесуари до нього та робити різних розмірів. Все дійшло до того, що з'явився метровий ведмедик і навіть двометровий. Це справді величезна іграшка, яка стане оригінальним подарунком коханій або будь-якій іншій людині.

142706

Проблем із покупкою такої іграшки не буде, тому що компанія «Big Mishki» є виробником, використовуючи якісний та м'який плюш. Також є різноманітність відтінків, оформлення ведмедика та доповнення з різним набором аксесуарів. Таке виконання дозволить порадувати свою другу половинку, рідну маму, дитину, друзів та знайомих.

Переваги м'якого звіра

Якість застосовуваних матеріалів робить таку іграшку довговічною, практичною та універсальною. Щоб у результаті вийшов ведмідь плюшевий 2 метри, у виробничому процесі використовують чотири важливі компоненти:

  1. Наповнювач. Застосовується два варіанти – синтепон або холлофайбер, при цьому це екологічно чисті, міцні та довговічні рішення. Навіть якщо доводиться зберігати іграшку в згорнутому вигляді не потрібно переживати, тому що за лічені хвилини після розкриття ведмедик відновить свою первісну форму;
  2. Зовнішній матеріал. Традиційно застосовується плюш із кращих сировинних матеріалів, що гарантує зносостійкість, м'якість та довговічність. Ворс 0,7 мм, що виключає збирання іграшкою бруду та пилу. Також її легко доглядати у майбутньому, а ворсинки не будуть плутатися;
  3. Фурнітура. Очі ведмедя та інші декоративні елементи виготовляються із зносостійкої пластмаси, яка не має неприємного запаху та відрізняється довговічністю. До того ж вона гіпоалергенна;
  4. Нитки. Особливо міцні та довговічні нитки, що зашиваються на виробництві вручну.

Використання додаткового банта робить веселий і барвистий образ плюшевого ведмедика. Він підбирається в залежності від загального кольору іграшки.

Як вибирати ведмедика?

Один із ключових критерій – це його висота, тому що він може бути від кількох десятків сентиментів та до двох метрів. Це ідеальний формат подарунка, який підійде на день народження, хрестини, Новий Рік, народження дитини та багато іншого.

Його зручно зберігати на дивані, в кріслі або спеціально відведеному місці. Також він може вміститися на підлозі або в кутку кімнати, щоб можна було будь-коли подивитися на нього і отримати порцію позитивних емоцій.

 *реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100