Хвиля популярності естетичної медицини охопила весь світ. Глобальний ринок естетичної медицини, який у 2021 році оцінювався в $56,7 мільярдів, очікує зростання в $89,6 мільярдів до 2026 року, зі стабільним річним зростанням на рівні 8%, відповідно до останніх даних Market Research Future. Таке зростання є результатом посилення глобального інтересу до здоров'я, краси та довголіття. До цього додається вплив соціальних медіа, де щодня ідеали краси та молодості нав'язуються мільйонам користувачів. Тішить і те, що Україна так само не відстає від світових тенденцій. Одним з яскравих прикладів цього є Марія Трифонова, видатна українська дерматологиня родом з Черкас.

photo_2023-08-10_13-20-52

Шлях Марії до успіху був далеким та наполегливим: від закінчення Черкаського медичного коледжу до заснування власної мережі клінік TRYFONOVA MD в Україні та країнах Балтії. Її чималий досвід та постійне бажання вдосконалюватися спонукали до активного вивчення новітніх технологій та методик, які вона з успіхом застосовує у своїй практиці.

Все починалось у 2005 році, коли Марія закінчила Черкаський медичний коледж та отримала диплом медсестри. Згодом вона продовжила своє навчання в медичному університеті ім. О. Богомольця в Києві. Там їй випала нагода стажуватися у відомій швейцарській клініці La prairie, де Марія освоїла передові технології косметичної медицини. Далі фахівчиня набувала досвіду в Київському обласному шкірно-венерологічному диспансері.

photo_2023-08-10_13-23-04

Завдяки набутому досвіду у Швейцарії та роботі у столичному медичному закладі, вже у 2017 році Марія змогла заснувати свій власний бізнес — клініку TRYFONOVA MD у Києві. Вже через два роки вона відкрила ще два медичних центри.

Упродовж 15 років своєї кар'єри, Марія Трифонова ніколи не переставала навчатися та покращувати свою справу, оновлюючи обладнання у своїх клініках. Вона багато подорожувала, відвідуючи найкращі клініки світу та засвоюючи нові ексклюзивні технології. Такий досвід дозволив їй привезти українським пацієнтам передові методики та високоякісні послуги.

За цей час Марія провела декілька важливих заходів, таких як перший дерматологічний та естетичний конгрес «Від краси до здоров’я», який зібрав провідних експертів і експертом галузі, аби поділилися своїми дослідженнями та практичним досвідом для покращення результатів естетичної медицини.

photo_2023-08-10_13-21-37

Вплив Трифонової на медичну спільноту та суспільство загалом не обмежується лише Україною. Вона була нагороджена україно-французьким "Орденом Королеви Анни “Честь Вітчизни” на срібній зірці" за сумлінне служіння Україні, а також визнана ключовим спеціалістом регенеративної медицини в Південній Кореї.

Проте, 24 лютого 2022 року все змінилося. Бізнес Марії постраждав, але вона не покинула свою клініку та своїх пацієнтів, а навпаки — продовжила працювати ще затятіше. У своїй клініці Трифонова та її команда орієнтуються на допомогу жінкам, які, наприклад, довгий час перебували у підвалах. Також Марія веде проєкт "Без слідів війни", спрямований на лікування українців, що мають важкі поранення на обличчі.

Незважаючи на триваючу війну та десятиразове зниження прибутку, Трифонова продовжує розвивати та вдосконалювати свій бізнес, залучаючи нових партнерів і допомагаючи пораненим. Трифонова наголосила, що не зважаючи на війну, економічні труднощі та борги, вона не збирається закривати свою клініку, оскільки це джерело робочих місць, соціальних проєктів та податкових надходжень. Вона готова докласти максимум зусиль, аби зміцнити свій бренд, продовжити надавати допомогу тим, хто в ній потребує, а також стати зразком для молодих професіоналів через свою працелюбність і відданість своїй справі.

Дарина Кучережко

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100