реклама

реклама

Будь-який силовий агрегат вимагає своєчасного обслуговування, коли необхідно враховувати поточні робочі параметри, а також дотримуватись регламенту виробника. Одним із ключових факторів обслуговування є заміна моторної оливи. Без цього компонента деталі, що труться, і механізми не прослужать довго, тому і застосовується змащувальна речовина.

Але вона, як і багато деталей, компонентів і робочих механізмів, має певний термін служби. Тому важливо вчасно купити оливу 10w 40 в Україні та провести заміну відповідно до рекомендації заводу-виробника. Крім самої оливи заміні піддаються фільтруючі елементи, зокрема повітряний, мастильний та паливний фільтр.

Функції оливи

Основний функціонал моторної оливи 10w 40 виглядає наступним чином:

  • забезпечення чистоти двигуна за рахунок очищаючих властивостей, видаляючи відкладення та продукти горіння;
  • надійне змащування компонентів при екстремальних навантаженнях та різких температурних перепадах;
  • відведення тепла від нагрітих деталей у процес тертя, забезпечуючи нормальну роботу у особливих ситуаціях;
  • нейтралізація корозійно-агресивних компонентів, що накопичуються у процесі експлуатації силового агрегату.

Саме тому оливу необхідно своєчасно змінювати, адже вона також отримує сильне навантаження та зношується з часом, перестаючи виконувати поставлені завдання. Придбати потрібні рішення можна тут https://ukrparts.com.ua/catalog/motornoe-maslo-271/82/, де є величезна кількість брендів олив для двигуна. Багато товарних позицій доповнено відгуками від покупців.

Особливості оливи 10w40

Цей витратний матеріал буває трьох видів:

  • мінеральне;
  • синтетичне;
  • напівсинтетичне.

Мінеральна олива найдешевша, у неї висока в'язкість, тому для морозів та холодної погоди вона не дуже придатна. Це ідеальний варіант для авто із великим пробігом. Синтетична олива  відрізняється мінімальною витратою та складним процесом приготування. У складі є безліч присадок. Напівсинтетична олива має переваги перших двох варіантів.

Де купити оливу?

В інтернет-магазині «UKR PARTS» є багато видів оливи від різних виробників. Форма випуску в каністрах від 1 до 5 літрів, але є можливість замовляти бочки на 50 і більше літрів. Якщо є сумніви щодо купівлі того чи іншого витратного матеріалу можна отримати консультації у менеджерів. Вони на основі запитів зроблять вибірку та допоможуть знайти потрібний варіант. Діє доставка по Україні та оплати різними способами.

*Реклама

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Наступна реклама 08.01.2024 19:46
Найкращі оливи для мащення криптовалютою, можновладців, депутатів всих рівнів, а також не сплячих дні та ночі трудяг нєвідімого фронту з ТЦК.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100