реклама

реклама

2023 року Перемога Нова сплатила понад 142,9 млн грн податків і зборів до бюджетів усіх рівнів, з яких 36,8 млн грн спрямовано до місцевих бюджетів.

Загалом 2023 року компанія МХП перерахувала до бюджетів усіх рівнів понад 6 млрд грн у вигляді податкових нарахувань, внесків і зборів, що на 31% більше у порівнянні з минулим роком. За 2022 рік — понад 4,6 млрд грн податків.

DSC07158

Таким чином, МХП залишається лідером зі сплати податків у агросекторі.

«Від початку повномасштабного вторгнення компанія МХП бачить свою роль в підтримці продовольчої безпеки та економіки України. Сплата податків у повному обсязі, надання робочих місць, розвиток громад, підтримка тих, хто цього потребує найбільше — наші незмінні пріоритети. Підприємства МХП — надійний тил, на який завжди можна розраховувати», — прокоментував Сергій Міщенко, директор Перемоги Нової.

Довідково:

МХП — міжнародна компанія у сфері харчових та агротехнологій, виробник якісних і смачних продуктів харчування, що покращують життя споживачів.

Працює у напрямах агро, виробництва продуктів харчування та ритейлу.

Разом зі стратегічним партнером — благодійним фондом «МХП-Громаді» — МХП реалізує соціальні проєкти, спрямовані на підтримку тих, хто цього потребує найбільше, розвиває громади, підтримує важливі мистецькі ініціативи, утверджуючи українську культуру.

Компанія розвиває програму «МХП Поруч» — надає індивідуальний супровід та комплексну підтримку військовим, ветеранам, їхнім родинам та тим, хто чекає близьких із фронту. Програма спрямована на співробітників компанії та жителів громад.

Про це інформує пресслужба компанії.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100