Однією з українських національних лотерей є Лото Трійка. 

Це безпечна, надійна гра, яка, хоч і пропонує порівняно невеликі грошові винагороди, вважається доволі популярною серед багатьох гравців. І головним чином тому, що ціна одного лотерейного білета складає усього 3 грн. Це дозволяє вам купляти відразу декілька ігрових бланків, сподіваючись на перемогу. Під час кожного розіграшу, гравці що вгадали повну або часткову комбінацію, можуть виграти від 500 до 1500 грн.

Грати в  лотерею максимально просто. Достатньо лише придбати білет Лото Трійка на https://unl.ua/uk/games/loto3 і заповнити його, вказавши комбінацію з 3 чисел, які на вашу думку стануть переможними під час наступної трансляції.

Як проходить розіграш у Лото Трійка

Якщо ви бажаєте зіграти у Лото Трійка, вам не доведеться довго чекати на розіграш грошової винагороди. Трансляції відбуваються на щоденній основі. Ви можете в кінці робочого дня спостерігати за розіграшем у прямому ефірі на каналі КиївTV або переглянути запис на YouTube каналі Української Національної Лотереї.

Під час самої трансляції з'являється лототрон з трьома окремими секціями. В кожній з них розташовуються кульки з номерами від 0 до 9. Послідовно з кожної секції випадає по одній кульці. Так вдається отримати виграшну комбінацію. Якщо ви вгадали всі 3 номери, можете розраховувати на виграш головного призу.

1

До речі, якщо ви не встигли подивитися сам розіграш, перевірити білет можна також в Особистому Кабінеті Користувача на сайті УНЛ, де буде збережено ваш квиток та результати останньої трансляції.

Чи можна покращити свої шанси на перемогу у лотерею?

Якщо ви бажаєте зіграти в Лото Трійка, краще зробити це максимально ефективно. Тим паче існують кілька доволі вдалих стратегій, які дозволяють помітно збільшити ваші шанси на виграш головної грошової винагороди:

  1. Збільшення ставки. Заповнюючи лотерейний білет, ви зможете  вдвічі збільшити ставку та, відповідно, виграш. Втім, враховуйте, що ціна білета також зросте вдвічі.
  2. Обирайте кількість послідовних розіграшів, для яких буде актуальною обрана вами комбінація номерів. Це також впливає на вартість лотерейного квитка. Його ціна множиться на показник кількості послідовних розіграшів.
  3. Не обирайте однакові числа. Лото Трійка має доволі нестандартний формат лотерейного білета. Він складається з трьох рядків, на яких зазначені номери від 0 до 9. Якщо вірити статистиці, то краще не закреслювати три однакові цифри, наприклад 4, 4, та 4. Вони випадають вкрай рідко.

 2

  1. Якщо граєте кількома різними білетами, випробовуйте різні стратегії: Вибирайте статистично вдалі числа, ваші улюблені номери, а також, наприклад, довільне випадкове заповнення лотерейного білета, яке відбувається автоматично.

Звісно, найбільш надійним методом покращити свої шанси у грі є заповнення відразу кількох ігрових бланків. Чим більше різних комбінацій ви будете випробовувати, тим більше шансів на те, що якась із них спрацює під час наступного розіграшу. Це актуально ще й тому, що компанія ніяк не обмежує своїх гравців у кількості придбаних лотерейних білетів. Тобто ви можете грати в Лото Трійка як одним ігровим бланком, так і 50 чи навіть більше.

Якщо грати в Лото Трійка стандартною кількістю номерів, не збільшуючи ставку та кількість послідовних розіграшів, шанси на виграш головної грошової винагороди становлять 1:1000. Якщо ж ви, наприклад, збільшили кількість послідовних розіграшів до 6-ти довільних комбінацій, ви підвищуєте свої шанси до показника 1:167.

*Реклама

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Так це ж елементарно! 30.04.2024 12:01
Візьміть підручник з теорії ймовірностей, знайдіть до якого розподілу ймовірностей належить це "лото" й порахуйте ймовірність удачі. Після цього це лото не отримає жодного шансу надурити гравця.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100