реклама Делікат

реклама

Служба безпеки викрила колаборантку, яка працює на рф від початку окупації селища на Херсонщині. Під час захоплення населеного пункту вона підтримала окупантів. За це її призначили директором «Чкаловської школи Новотроїцького муніципального округу».

Колаборантка не лише виконувала вказівки окупаційної влади, а й в примусовому порядку залучала викладачів до забезпечення роботи навчального закладу за освітніми стандартами рф. «Директорка» впроваджувала освітні програми та навчання за російськими підручниками.

Без назви

Також встановлено, що «посадовиця» вела активну пропаганду у школі, на нарадах з викладацьким складом поширювала ворожі наративи. Співробітники СБУ задокументували злочинну діяльність фігурантки.

Наразі слідчі СБУ повідомили зловмисниці про підозру за ч. 3 ст. 111-1 Кримінального кодексу України (колабораційна діяльність). Нині вона переховується від правосуддя на тимчасово окупованій території. Комплексні заходи проводили співробітники СБУ в Черкаській області за процесуального керівництва обласної прокуратури. Про це пише прес-служба СБУ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100