реклама Делікат

Хоча традиційні способи оплати все ще широко використовуються, вони швидко доповнюються інноваційними рішеннями, що задовольняють наші постійно змінювані фінансові потреби. 

Одним із таких нововведень є віртуальна картка ПУМБ, яка виступає цифровим аналогом фізичної (пластикової) картки.

Ринок віртуальних карток невпинно зростає, що свідчить про численні переваги цифрових карток у порівнянні з фізичними, включаючи простоту використання, зручність і підвищений рівень безпеки.

56789

Що таке віртуальна картка?

Віртуальна банківська картка — це повноцінна платіжна картка, яка зберігається у вашому банківському додатку в електронному вигляді і не має фізичного пластикового носія. Спочатку онлайн-картки використовувалися для безпечних та швидких платежів в інтернеті.

Сьогодні віртуальна картка може практично повністю замінити фізичну картку. Вона має всі необхідні банківські реквізити: номер, CVV2-код та термін дії. Її можна за кілька кліків прив’язати до смартфона та використовувати для безконтактної оплати за допомогою Google Pay або Apple Pay у звичайних магазинах. Також з інтернет-картки можна знімати гроші в банкоматі з безконтактним модулем NFC.

Як і звичайну платіжну картку, віртуальну картку можна заблокувати, розблокувати та за потреби повністю закрити.

Особливості цифрових карток

Звичайна пластикова картка може бути загублена під час подорожі, вкрадена шахраями, залишена в банкоматі або на касі в магазині. Якщо ваша картка є кредитною, то такий випадок є ще більш небезпечним, оскільки втративши її, ви ризикуєте не лише втратити власні кошти, а й накопичити борг перед банком. У той час як віртуальна (цифрова) картка зводить ці ризики до мінімуму, оскільки вона існує в електронному вигляді, тому ймовірність втрати її зводиться до нуля.

Переваги віртуальної платіжної картки від ПУМБ

Якщо ви шукаєте найкращий варіант віртуальної платіжної карти для зберігання та витрачання власних коштів, зверніть увагу на картку всеКАРТА від ПУМБ. З цією карткою ви отримуєте цілий ряд переваг.

  1. Нульові комісії за відкриття, обслуговування та поповнення рахунку.
  2. Відсутність комісії за перекази на картки інших українських банків у гривні через ПУМБ Online.
  3. Нульова комісія за оплату комунальних послуг та поповнення мобільного рахунку за умови оплати через застосунок.
  4. Можливість купівлі та конвертації валюти онлайн без комісійних витрат.
  5. Кешбек до 20% від суми витрат за 3 різні категорії, які будуть повернуті на ваш рахунок.

Додаткову інформацію про всі можливості та умови користування карткою всеКАРТА від ПУМБ ви знайдете на офіційному сайті за адресою pumb.ua.

Ліцензія НБУ №8 від 06.10.2011 р., Держ. Реєстр. банків №73 від 23.12.1991р.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100