реклама

реклама Делікат

реклама

Успіх пляжної відпустки на 90% залежить від планування, на 7% від настрою та на 3% від погоди. 

Перед тим, як планувати відпочинок до Туреччини на безпечному узбережжі з солоною середземноморською водою, експерти онлайн турагенції АНЕКС Тур радять провести повномасштабну операцію щодо планування вдалого відпочинку на морі та пошуку свого ідеального пляжу.

unnamed

Відпочинок в Туреччині - камені, галька чи пісок?

Найголовніше питання перед початком пошуку ідеального готелю для відпустки в Туреччині. Піщані пляжі рекомендують для відпочинку з дітьми, але безпека та комфорт піщаних пляжів Туреччини відрізняється:

●  біля піщаних пляжів Белека, Лари, Соргуна перед входом у воду пухка структура піску, для зручності туристів збудовані пірси;

●  на багатьох піщано-галькових пляжах Мармаріса, Анталії, Олюденіз та Аланії поблизу берега починається глибина;

●  вузькі піщані мілини Гельтюрбюко, Торба, Бітек поблизу Бодруму готелі доповнили дерев'яними платформами в морі, захід у воду зі сходів.

Золотий стандарт пляжного відпочинку з дітьми в Туреччині - щільний пісок не провалюється під ногами, на мілководді дітлахи можуть гратися годинами:

●  пляжі Сіде в Чолакли, Кизилот, Евренсекі;

●  пляж Ічмілер поблизу Мармаріса;

●  Блакитна лагуна Олюденіз-Фетхіє;

●  пляжі Бодруму - Верблюжий, Ак'ярлар.

Слизькі кам'яні плити під водою характерні для пляжів вулканічного походження Аланії Конакли та Карабурун. Навіть знамениті пляж Клеопатри та Інжекум в Аланії до завершення сезону втрачають більшість піщаного покриття (його оновлюють щорічно).

Завдяки кам'яній гальці вода в районі Бодруму та Кемеру (узбережжя Анталії) весь сезон зберігає приємний блакитний відтінок. На більшості пляжів із галькою глибина починається за два-три метри від берега, заходити у воду під час хвиль непросто. Досвідченим плавцям варто вибирати пляжі зі стаціонарними пірсами у Бодрумі, Фетхіє та улюбленого всіма Кемері – Текірова, Кіріш, міський Кемера, Гейнюк, Бельдібі.

unnamed 1

567 Блакитних Прапорів пляжів Туреччини

Міжнародний знак екологічної безпеки пляжів та марин – це Блакитний Прапор, який дуже не просто отримати. Щорічно проводяться сотні аналізів хімічного складу води, віддаленості промислових об'єктів та портів, екологічного впливу на природу пляжної інфраструктури. 2024 року Блакитні прапори отримали 567 турецьких пляжів. Хочете відпочивати в Туреччині біля найчистішого моря – перевірте, де є Блакитні прапори.

Чим зайнятися на пляжах та вечорами в Туреччині

Досвідчені відвідувачі готелів все включено Туреччини знають, що в кроковій доступності від лежаків обов'язково є місцевий центр водних розваг: парасейлінг, флайборди, прокат спорядження для віндсерфінгу, катання на бананах.

Дітлахам і дорослим подобаються турецькі аквапарки:

●  Sealanya Dolphinpark Seapark Аланія;

●  Amazon Water World Сиде;

●  Dolusu Park Kemer Кіріш;

●  Sultans Aqua City Фетхіє.

Популярні тури на відпочинок в Туреччині в готелі з аквапарками на березі моря і великими басейнами з морською водою.

Замість перегляду вечірніх шоу в амфітеатрах готелів все включено багато туристів воліють після вечері гуляти набережними та променадами. Найкращі прогулянки вздовж моря в Аланії, Сіді, Бодрумі, Мармарисі.

Персональний підбір автобусного або авіатуру на відпочинок у Туреччині в турагенції АНЕКС Тур допоможе швидко знайти готель для безтурботного відпочинку з маленькими дітьми та підлітками, захоплюючого снорклінгу, купання в чистих бухтах з блакитною водою, соснами та пальмами. Час планувати відпустку в Туреччині, час відпочити на Егейському або Середземному морі.

*Реклама

реклама

Коментарі  

 
0 #1 иван 13.06.2024 19:16
а как туда уехать у нас ведь не страна а резервация индейцам нельзя за границы резервации выезжать конституция у нас пошла по курсу русского корабля вроде суд конституционный слышали про такой про их зарплаты где то по дачам на карибах вся правоохранитель ная система ухылянтов ловит вы это про каку таку пляжную турцию у нас что аэродромы открыты
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100