реклама

реклама Делікат

реклама

У вересні минулого, 2023 року, Apple Inc. вкотре представила світові нову лінійку своїх довершених смартфонів. 

15 покоління Айфон багато чим здивувало прихильників цієї всесвітньо відомої компанії. У порівнянні з попередніми лінійками з’явилося багато цікавих інновацій та нововведень. Це помітно як по флагманських моделях iPhone 15 Pro та Pro Max, так і по базових. Якщо ви досі не оновили свій iPhone, зараз найкращий привід зробити це, адже ціни помітно знизилися.

 1212

Базовий iPhone 15: що змінилося

Зазвичай нова лінійка смартфонів Епл складається з чотирьох пристроїв. І цей раз не став виключенням. Якщо бажаєте оновитися, купити iPhone 15 за вигідними цінами варто з низки причин. Це один з найпотужніших та найстильніших телефонів, які доступні на ринку.

Чим iPhone 15 відрізняється від попередників:

1. Неймовірний дизайн

По-перше, iPhone 15 став ще симпатичнішим, зручним та ергономічним. Його рамки виготовлено із міцного та приємного на дотик алюмінієвого сплаву, завдяки чому він має максимальний ступінь захисту від пошкоджень. Краї стали більш округлими. А малий розмір дисплея 6,1 дюйма дозволяє користуватися смартфоном, тримаючи його в одній руці. Купити iPhone 15 можна у м’яких кольорах:

●  блакитний;

●  рожевий;

●  зелений;

●  жовтий.

Доступний також класичний чорний колір.

2. Зміни екрана

Як і в попередніх версіях ми маємо OLED дисплей з Super Retina XDR роздільною здатністю. Покупець отримує надзвичайно чіткі та контрастні кольори. Навіть немає натяку на штучність, як в деяких конкурентів. Функція Always On Display дозволяє економніше використовувати заряд батареї, адже важливі сповіщення видно навіть на заблокованому екрані.

Важливим нововведенням стала поява Dynamic Island. Динамічний острівець замінив чубчик екрана, що прикривав фронтальну камеру. Острівець тепер відображає різноманітні віджети, які можна налаштувати самостійно, наприклад треки, час, курси валют, повідомлення від додатків. Важливим плюсом стало і збільшення максимальної яскравості до 2000 Ніт на відкритому повітрі.

3. Флагманський процесор

iPhone 15 варто купити ще й завдяки процесору Apple A16 Bionic, який раніше встановлювали на iPhone 14 Pro Max. Завдяки йому вдалося збільшити обсяг оперативної пам’яті до 6 Гб, хоча в випадку з iOS 6 ГБ рівноцінні 12 Гб на пристроях Андроїд. Тобто, у вас не виникатиме проблем з запуском ігор, додатків, відкриттям багатьох сторінок в браузері. Смартфон ідеально впорається з режимом багатозадачності.

21212  

4. Інновації в камерах iPhone 15

Багато користувачів скаржилось, що Apple від покоління до покоління не змінював камери iPhone базового рівня. iPhone 15 став дійсно проривним в плані фотографування:

● два об’єктиви 48+12 Мп замість 12+12 Мп;

● основна камера підтримує двократний оптичний зум;

● 12 Мп – ширококутна для отримання чудових панорамних світлин;

● встановлено нові датчики Sony, завдяки чому селфі об’єктив на основні камери захоплюють більше світла та роблять напрочуд насичені фото.

Попри те, що це базова модель 15 покоління, ви будете цілком задоволені якістю фото, яке виглядатиме досить професійно навіть на великому екрані.

5. Перехід на USB Type-C

Ще одна причина оновитися до iPhone 15 – перехід на стандарт USB-C. Тепер користувачам не доведеться купувати дорогі фірмові перехідники та адаптери Apple, адже підходить звичайний кабель USB для заряджання чи передачі файлів. В інтернет-магазині офіційного партнера Apple вам запропонують вигідну розстрочку на цю та інші моделі Айфонів.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100