реклама

реклама Делікат

реклама

Терапевтичні сади та реабілітаційні простори для ветеранів, ресурсні кімнати, кінопростори та хаби для молоді, а ще — необхідне медичне обладнання для лікарень. У межах конкурсу «Час діяти, Україно!» Благодійний фонд «МХП-Громаді» підтримає 150 проєктів на загальну суму більш ніж 14 млн грн.

Серед переможців – 36 проєктів з Черкащини

Час діяти

Організатори конкурсу соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!» оголосили переможців, які отримають до 100 тис. грн на втілення власних проєктів. Гранти підуть на підтримку місцевих ініціатив, спрямованих на розв’язання важливих соціальних проблем в громадах. Цьогоріч на конкурс подали рекордну кількість заявок – 912.

«Цей конкурс є втіленням нашої місії допомагати організовуватися в громадах для вирішення їх соціальних, економічних та екологічних проблем. З кожним роком проєкти стають цікавішими та відображають тренди, які відбуваються в громадах. Тож якщо у 2016 році проєкти стосувалися заміни вікон і ремонт доріг, то сьогодні  – це про ветеранські простори, укриття, які можуть слугувати освітніми просторами, молодіжними хабами для неформальних зустрічей та спілкування, наприклад», — розповіла Голова Ради розвитку громад БФ «МХП-Громаді» Тетяна Волочай.

Загальний бюджет проєктів-переможців цього року сягнув 40,8 млн грн. З них сума грантів, які надасть Благодійний фонд «МХП-Громаді» становить 14 млн грн, а сума співфінансування – 26,76 млн грн. Це – рекордна сума співфінансування, яку планують залучити переможці конкурсу на реалізацію власних проєктів в громадах.

«Хочу відзначити якісне пропрацювання проєктів та бюджетів. Помітно, що учасники навчаються та покращують свої знання в проєктній діяльності. Також ми бачимо готовність та зацікавленість у співфінансуванні, адже внесок учасників у проєкт перевищив 50% від загального бюджету. Ми сподіваємося, що цей конкурс є величезним поштовхом для розвитку громад у сфері проєктно-орієнтованого підходу», — зазначив керівник відділу національних проєктів БФ «МХП – Громаді» Володимир Панченко.

Про це інформують організатори

*новини партнерів

Фото надане організаторами проєкту

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100