реклама Делікат

Термопосуд — це категорія товарів, що має стабільно високий попит.

 Чашку, що зберігає температуру рідини, зручно брати з собою на природу, у довгу поїздку, на роботу або прогулянку. Тому все більше компаній замовляють друк на термочашках, адже нанесення логотипа чи іншого зображення на сувенірний посуд сприяє приверненню уваги потенційних клієнтів.

678

Основні етапи виготовлення термочашок із логотипом 

В Україні послугу друку на термочашках надає компанія VIP-Print. Щоб отримати ідеальний результат, кожне замовлення проходить кілька важливих етапів:

  1. Вибір дизайну — замовник може створити макет самостійно або звернутися за допомогою до фахівців.
  2. Підбір матеріалів — термочашки виготовляються з металу або пластику, також деякі вироби мають дерев’яні, коркові або гумові вставки. Це впливає на їхню функціональність та зовнішній вигляд.
  3. Виріб методу друку — це може бути лазерне гравіювання, сублімація, тамподрук, УФ-друк або шовкодрук, кінцеве рішення залежить від кількості кольорів, матеріалу та форми термочашки, а також обсягу замовлення.
  4. Узгодження — перед нанесенням логотипа замовник ще раз перевіряє всі деталі й за необхідності вносить корективи, щоби результат гарантовано виправдав усі очікування.

Ретельна підготовка дає змогу отримати гарну, функціональну та якісну сувенірну продукцію з індивідуальним дизайном. До того ж такий метод реклами коштує порівняно недорого. Такі інвестиції швидко окупаються, а додатково зекономити можна в разі купівлі великої партії термочашок.

На що звернути увагу під час вибору термочашки для друку? 

Важливу роль відіграє зовнішній вигляд виробів. У каталозі VIP-Print є зручні чашки з ручкою та кришкою, кружки великого об’єму (до 999 мл), горнятка та стакани. Вибір залежить від бюджету, а також потреб цільової аудиторії.

Тішить і велика палітра кольорів. Можна замовити універсальні вироби в пастельних тонах або чорно-білій гаммі, що підійдуть для будь-якого бізнесу. До того ж логотип виглядатиме контрастно на спокійному фоні, тому буде помітним здалеку.

Якщо бренд має фірмові кольори, їх можна відобразити в дизайні термочашки. У наявності є сині, червоні, зелені, жовті, рожеві вироби.

Такий підхід дасть змогу без проблем вибрати сувенірну продукцію. У майбутньому ви зможете дарувати її важливим партнерам, постійним клієнтам або співробітникам.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100