реклама Делікат

В умовах постійних світових економічних криз, важливо грамотно витрачати кошти. 

Мобільним зв’язком зараз користується практично кожен, тому абонплата за послуги оператора стала обов'язковою щомісячною статтею особистих розходів. Для оптимізації фінансів важливо правильно вибрати тарифний план, наприклад, від Київстар.

7567  

У цій статті ми розглянемо основні поради та секрети, які допоможуть вибрати вигідний тариф та заощадити на мобільному зв'язку.

Аналіз потреб

Перш ніж купити номер Київстар, треба чітко визначити свої потреби. Звертати увагу слід на:

● час та кількість дзвінків — якщо ви активно телефонуйте на номери інших операторів, краще вибирати із пакетів з більшою кількістю хвилин;

● кількість мегабайтів — для активних інтернет-користувачів актуальні тарифи з безлімітом;

● СМС — якщо ви користуєтесь не месенджерами, а традиційними повідомленнями, зверніть увагу на наявність СМС в тарифі.

Проведіть аналіз поточного використання зв'язку за останній місяць і на основі цього зробіть висновки.

Відмова від зайвого

Проаналізувавши потреби, можна виділити які послуги і в якому обсязі вам необхідні. Наприклад, немає сенсу купувати пакет з безлімітним інтернетом, якщо ви раз на день перевіряйте пошту та інколи переписуєтесь в месенджерах. Крім мегабайтів та хвилин оператори часто включають у свої тарифи додаткові послуги. Наприклад, доступ до онлайн-кінотеатру, домашній інтернет чи підписку на новинну розсилку.

Подивитись які додаткові послуги підключені можна на сайті оператора. Абонентам Київстар доступні Суперсили — приємні “бонуси”, які не треба окремо сплачувати. Ви можете вибрати одну або дві Сили на вибір. Перелік доступних послуг може відрізнятись. Для всіх тарифів актуальні “Інтернет безлім” та “Дзвінки безлім”.

Покупка контрактного пакета

Оператори мобільного зв’язку пропонують дві форми обслуговування: передплату і контракт. Перші тарифи — найбільш звичні, коли абонент щомісяця вносить певну суму і після цього отримує пакет послуг. Контракт передбачає щоденне зняття коштів рівними частинами від загальної вартості тарифу. При цьому, повний пакет послуг нараховується одразу. Часто контрактні тарифи дешевші за аналогічні передплатні, а інколи мають більше “бонусів”.

Єдиний їхній недолік — щоб придбати контрактний пакет обов’язково треба надати паспортні дані. При покупці онлайн на сайті Київстару користувач може надати необхідну інформацію через застосунок Дія або BankID НБУ.

Як замовити сім-картку Київстар?

Оформити замовлення можна за кілька хвилин на сайті. Вам достатньо вибрати тарифний план серед запропонованих, внести необхідну суму коштів за допомогою онлайн-банкінгу та вказати спосіб доставки: у фірмовий магазин або кур’єром додому. При замовленні до магазину картку можна оплатити готівкою на місці.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100