реклама Делікат

Для усіх авторів вкрай важливими є питання: де і як замовити видання книг.

Без назви

Традиційне рішення – звернутись у книжкове видавництво. Проте, видавці заздалегідь формують видавничій портфель і новий рукопис, якщо він приверне увагу видавця, буде внесений до довгої черги. Потім автору запропонують додати до рукопису зміни, що відповідають баченню видавця і редактора. Праця над книгою може тривати дуже довго і навіть повністю змінити концепцію твору. Втім, є набагато простіший і приємніший шлях – самостійно видати книгу у друкарні.

Основні аспекти самостійного видання

За видання книг у друкарні, автор несе усі витрати і займається розповсюдженням, але набуває значних переваг:

  • отримує надруковані книги вже за кілька днів;
  • сам розраховує наклад;
  • самостійно обирає дизайн який відповідає його баченню;
  • редактори виправляють рукопис, але зберігають авторську стилістику.

Вартість самостійного видання книги

Після прийняття рішення щодо самостійного друку, у автора виникає наступне закономірне питання: скільки коштує видати книгу? Відповідь на нього залежить від побажань автора і можливостей друкарні. Ми радимо обирати надійну друкарню з великим досвідом і відмінною репутацією. Безумовно, саме такою є «ТАКИБУК». Зазначимо, що вона надає такі самі послуги з підготовки рукопису, що і видавництво, але робить це лише за згоди автора.

Тих, хто вирішив самостійно видати книгу ціна у «ТАКИБУК» приємно здивує, адже вона є однією з найнижчих на поліграфічному ринку України. Зазначимо, що окрім друкарських, замовники отримують низку додаткових безкоштовних послуг, включно з допомогою у розповсюдженні книжок.

Самостійно видати книжку – етапи і ціна

Робота над майбутньою книжкою у друкарні технічно майже не відрізняється від видавничої, але виконується значно швидше і виключно за згодою автора.

Додрукарська підготовка

Редактори-філологи книжкової друкарні позбавлять текст усіх помилок, верстальники-поліграфісти оптимізують макет, а художники-дизайнери запропонують кілька варіантів обкладинки і дизайн внутрішнього блока.

Вартість цих послуг зручно розрахувати самостійно, за допомогою відповідних онлайн-калькуляторів.

Основні складники вартості

Розглянемо, що впливає на ціну і як її зменшити:

  • наклад – чим він більший, тим нижчою буде собівартість одного примірника, але у «ТАКИБУК» є можливість видати невелику кількість, з додруком на потребу, без обмежень у часі;
  • палітурка – тверда виглядає респектабельно і є більш надійною, але коштує дорожче за м’яку: у книжковій друкарні остаточне рішення залишається за автором;
  • формат – друкарня виготовляє книги будь-якого формату, на вимогу замовника, проте, нестандартні розмір і форма збільшують вартість накладу;
  • друк – багатокольоровий є більш вартісним, ніж монохромний, але вибір залишається за автором;
  • папір – це може бути бюджетний білий офсетний різної щільності, або більш вартісний крейдований, друкарня працює з усіма типами паперу і картону, за бажанням замовника;
  • з’єднання сторінок – зшивання нитками для вартісних видань, поєднання скобами або проклеюванням для бюджетних, кріплення на пружину або спіраль;
  • художнє оздоблення – друк на форзацах, додавання лясе, суперобкладинки, клапанів, застібок, кишеньок тощо.

Зручний онлайн-калькулятор допоможе замовникові самостійно розрахувати ціни для будь-яких варіантів друку книг і прийняти виважене рішення, що відповідатиме побажанням автора і можливостям бюджету.

Без назви2

Додаткові послуги

Книжкова друкарня пропонує низку додаткових безкоштовних послуг: присвоєння ISBN-коду, розсилку обов’язкових примірників, доставку накладу Новою поштою, розповсюдження книг за використання інструментів міжнародної видавничої групи «ГЕЛЬВЕТИКА».

Книжкова друкарня «ТАКИБУК» радо допоможе кожному видати книгу! Залишайте повідомлення на сайті https://takibook.od.ua, або телефонуйте за номером +38 050 555 00 69. Менеджери «ТАКИБУК» швидко зв’яжуться з вами.

*Реклама

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 jack 17.09.2024 08:30
а .... заплатить податки з цієї не надто й прихованої реклами? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Таких багато 16.09.2024 18:18
Усі видавництва м'ягко стелять. А вибирати має автор, обов'язково поспілкувавшись з тими людьми, що користувалися послугами того, чи іншого видавництва. Вибирати з кількох варіантів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100