реклама Делікат

У сучасному світі електронної комерції «Амазон» став однією з найпопулярніших платформ для покупок у всьому світі. 

З широким асортиментом товарів, починаючи від електроніки й закінчуючи побутовими речами, цей онлайн-магазин пропонує величезні можливості для вигідних придбань. Однак як не розгубитися в шаленому розмаїтті пропозицій і знайти найкращі серед них? У цій статті ми розглянемо, що саме можна вигідно купити на Amazon та як зробити покупки не тільки зручними, але й економними.

d5e338c8-fcb5-4386-8678-742b8b0edb98

Що можна купити на сайті «Амазон» за низькими цінами?

Доставка з Amazon (https://easyxpress.com.ua/uk/content/amazon) неможлива напряму з Америки, однак можна скористатися сторонніми компаніями, які займаються міжнародними перевезеннями. Магазин постійно оновлюється та поповнюється новими товарами від різних брендів. «Амазон» співпрацює виключно з надійними продавцями, тому ви можете бути впевнені в якості продукції. Асортимент тут дуже широкий, каталог містить безліч категорій із тисячами товарів. Наприклад, на сайті ви можете знайти:

  • дитячі іграшки та текстиль;
  • електроніку та побутову техніку;
  • декор для інтер'єру;
  • посуд і керамічні вироби;
  • автомобільні деталі та аксесуари;
  • зоотовари;
  • вітаміни, БАДи та харчові продукти;
  • відеоігри та диски;
  • стильний одяг і взуття;
  • паперові книги;
  • товари для спорту;
  • різноманітний інвентар.

На головній сторінці каталогу представлено 34 товарні групи, кожна з яких має багато категорій. Офіційний сайт доступний лише англійською мовою, української та російської версій немає, але можна скористатися онлайн-перекладачем. Продукція на платформі реалізується сотнями незалежних продавців, кожен із яких суворо дотримується правил сайту.

Скориставшись послугами форвардингової компанії, вдасться отримати свої посилки швидко та без зайвих клопотів.

Основні кроки для замовлення товарів із доставкою в Україну

Доставку посилок з США пропонує форвардингова компанія EasyXpress. Аби скористатися її послугами, варто виконати декілька простих кроків:

  1. Вибір товарів: спочатку знайдіть необхідні вам товари в будь-якому інтернет-магазині, який підтримує міжнародні продажі. Після цього оплатіть їх за допомогою української банківської картки. Важливо переконатися, що у вас є достатня сума для покриття вартості товару та витрат на доставку.
  2. Адреса доставки: після успішної оплати вкажіть американську адресу, яку ви отримаєте у своєму особистому кабінеті на сайті EasyXpress. Вона слугуватиме для доставки ваших товарів у США, звідки EasyXpress надішле їх до України.
  3. Реєстрація трекінгового номера: коли покупка буде завершена, ви отримаєте його від продавця. Цей номер необхідно зареєструвати на сайті EasyXpress, щоб мати змогу відстежувати статус вашого замовлення на всіх етапах його доставки.

За допомогою зареєстрованого трекінгового номера ви зможете слідкувати за рухом вашої посилки. Ви будете в курсі її місцеперебування, що дозволить планувати отримання товару в Україні.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100