У зв’язку з поширенням чергової недостовірної інформації у засобах масової інформації про КХП “Талне”, адміністрація підприємства має підстави вважати, що спроби рейдерського захоплення підприємства тривають. Про це повідомили у прес-службі підприємства.

Зокрема, за даними КХП “Талне”,  інформація від радника міністра МВС Михайла Апостола щодо начебто незаконного заволодіння підприємством є ідентичною до тих тез, які поширювали у ЗМІ окремі народні депутати, зацікавлені у заволодінні підприємством.

“Порадник головного міліціонера Михайло Апостол розповсюдив у ЗМІ інформацію, яка раніше була спростована не тільки з боку КХП “Талне”, а й з боку державних органів. Зокрема, загальновідомим є той факт, що приватизація комбінату хлібопродуктів відбулась після рішення держави про його ліквідацію. Крім того, майновий комплекс було придбано у держави за ринковою вартістю разом з усіма багатомільйонними боргами перед кредиторами, чим власне підприємство було врятоване від повної руйнації, а його співробітники від безробіття. Сама ж процедура приватизації КХП визнана законною як збоку судових органів, так і збоку державних органів влади. Зокрема, Фонд державного майна України офіційно визнав, що КХП “Талне” не є та не може бути державною власністю, більше того у переліку підприємств, які не підлягають приватизації КХП “Талне” ніколи не значилося і відсутнє на сьогоднішній день. Отже, інформація Михайла Апостола, так само як «фейки» окремих народних депутатів,  є лише популізмом та свідченням правового невігластва, на яке посадова особа, судячи з усього, йде умисно, переслідуючи певні меркантильні цілі”, - зазначили на КХП “Талне”.

В адміністрації підприємства також наголосили, що деякі представники влади цілеспрямовано намагаються знищувати українські підприємства, успішність яких визнана на міжнародному рівні, і припустили, що спроби паплюження КХП “Талне” у ЗМІ є лише вершиною айсбергу, за яким криються спроби рейдерського захоплення.

“Таким особам байдуже, що КХП “Талне” створив робочі місця для 400 жителів району та провів модернізацію підприємства на загальну суму у понад 5 млн грн в той час, коли країна знаходиться в умовах економічної кризи, а більшість державних підприємств готуються до приватизації через неспроможність держави фінансово їх утримувати. Заяви політичних популістів не тільки не відповідають дійсності, а й йдуть у розріз зі здоровим глуздом. Далекі від робочих процесів на підприємствах, своїм брудним голослів’ям вони вносять деструктив та ще більше відлякують іноземних інвесторів від України. У чеських інвесторів КХП “Талне” вже з’явився імунітет проти подібних горе-діячів, однак загалом саме такі чиновники та політики й знищують інвест-клімат у нашій державі. КХП “Талне” є визнаним лідером не тільки на вітчизняному ринку, а й на міжнародній арені. І такого успіху підприємство досягло виключно наполегливою працею всього колективу. Тож, радимо політичним діячам піаритися на конкретних справах, які допомагають державі, а не на здобутках інших, і не дискредитувати себе через лобіювання  інтересів рейдерів”, - підкреслили в КХП “Талне”.

Нагадаємо, черкаський КХП “Талне” на 100% належить європейській компанії та визнаний лідером України в експорті пшеничного борошна. Крім того, якість продукції КХП “Талне” підтверджено на міжнародній арені, а партнерами українського підприємства виступають 13 країн світу. Ще у квітні поточного року колектив КХП “Талне” заявив про те, що окремі зацікавлені особи, зокрема нардепи, розповсюджують у ЗМІ недостовірну інформацію про комбінат з метою введення людей в оману.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Кому й ХП. 15.10.2015 22:09
А Кому й Х.. Тальнівська мінеральна - кращий продукт минулого свинарника!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100