реклама

реклама

«Зробимо Катеринопільщину кращою» – так називалася акція, ініційована та проведена молодіжною спілкою «Молоді Черкащани» при районній організації ВО «ЧЕРКАЩАНИ».

діти

За результатами голосування проєкт «Зробимо ЕКО-КРОК для покращення села» команди Вікнинського НВК посів почесне друге місце. Організатори вирішили відзначити переможців – вікнян екскурсійною поїздкою до Львова. Проте команда одностайно ухвалила рішення та запропонувала організаторам передбачену їм винагороду перерахувати на лікування дівчинки з Ярошівки Анастасії Вишінської, 2006 року народження, яка перебуває в лікарні Охматдит й потребує пересадки нирок. Прохання вікнинських спілчан виконано, й кошти перераховано на розрахунковий рахунок опікуна дівчинки.

Олександр Коваленко, секретар ради Черкаської обласної організації ВО «ЧЕРКАЩАНИ», депутат облради від цієї політсили зауважує, що вчинок вікнинської команди – це приклад того, що наша молодь здатна співпереживати, готова прийти на допомогу, навіть поступатися власними інтересами заради блага інших людей.

- Ми вдячні членам вікнинської команди, пишаємося ними, Анастасії ж бажаємо якнайшвидшого одужання. Також хочу подякувати молодіжній спілці «Молоді Черкащани» в цілому за ініційовану та проведену акцію «Зробимо Катеринопільщину кращою». У її межах було реалізовано 20 різних проєктів різної тематики. Це впорядкування пам’яток історії, місць відпочинку, зупинок громадського транспорту тощо. Завдяки ентузіазму та креативності молоді зроблено добрі справи на Катеринопільщині.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100