реклама

реклама

У статті можна дізнатися прості поради, які допоможуть зберегти свою фігуру і красу під час карантину.

yak-ne-nabraty-zayvu-vagu-karantyn

Практично всі люди в світі змушені перебувати вдома під час карантину. Хтось ходить на роботу, хтось працює з дому, але тривалі прогулянки заборонені для всіх. Спортзали закриті, тому зберегти свою фігуру в тонусі стає все складніше. Похід до магазину і назад не дає можливості скинути достатню кількість калорій. Тому слід дотримуватися деяких порад, які дозволять зберегти фігуру в ідеальному стані.

Режим дня

Правильний режим дня є незаперечною запорукою успіху. Для того щоб відчувати себе комфортно, необхідно спати від 6 до 8 годин. Першим кроком для налагодження режиму дня стане вибір правильного часу для засипання. Оптимальний час – до 23:00. Не рекомендується лягати спати пізніше, ніж до карантину. Прокидатися також варто у звичайний час, тоді ж, коли ви встаєте для походу на роботу. Звичний час підйому і відбою не дасть організму відчувати будь-які зміни і занадто розслаблятися або навпаки, надто напружуватися.

Якщо лягати спати в нормальний час, який відповідає біологічному годиннику, ви не помітите жодних порушень у функціонуванні вашого організму. Ви побачите, що у вас все така ж красива шкіра, ви сповнені енергії, відчуваєте позитивний настрій і не відчуваєте проблем з травленням. Якщо ж ви весь час відчуваєте голод та занадто багато їсте, спробуйте препарати для схуднення. Але пам’ятайте, що спочатку варто проконсультуватися з лікарем.

Фізична активність

Якщо ви звикли займатися спортом в денний час, постарайтеся продовжувати робити це в такий же час. Не забувайте про те, що приймати їжу рекомендується не пізніше, ніж за три години до початку тренування. Для дотримання режиму занять і виконання всіх вправ, які були заплановані, ви можете займатися разом з тренером або своїми друзями. Звісно, під час карантину не можна тренуватися в одному приміщенні, тому використовуйте відео-дзвінки або записуйте виконання вправ на відео, щоб відправити своїм товаришам.

yak-ne-nabraty-zayvu-vagu-karantyn-2

Для тих, хто не звик регулярно тренуватися, фізична активність стане порятунком від надмірного набору ваги. Ви можете виконувати:

- легку зарядку;

- вправи на фітболі;

- підйоми ніг лежачи на підлозі;

- біг на місці;

- присідання і безліч інших вправ.

Постарайтеся регулярно займатися, інакше після завершення карантину буде складно увійти в звичний темп життя.

Правильне харчування

Режим харчування також дуже важливий. Якщо ви звикли приймати будь-які препарати, не забувайте про те, що під час карантину вони допоможуть вам не набрати зайву вагу. Мінімальні перерви, яких необхідно дотримуватися між прийомами їжі, складають не менше 3 годин.

Кращий час для сніданку – протягом години після того, як ви прокинулися. Обідати краще в середині дня, а для вечері підійде час за кілька годин до сну. Протягом дня можна перекушувати, але не більше двох разів.

Не забувайте про те, що не менш важливою являється кількість споживаних калорій. На кожному продукті написана калорійність, тому стежте за тим, щоб добове число ккал було не менше, ніж 2000. Якщо при споживанні такого числа калорій ваша вага залишається в нормі, можете не змінювати раціон.

*Реклама

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100