реклама

реклама

Постійне зростання попиту на послуги міжнародного аналітичного сервісу Credit-10 та схвальні відгуки клієнтів зробили можливим залучення венчурних інвестицій, завдяки чому, в червні 2020 року компанія отримала змогу працювати в Німеччині. Портал надає інформацію щодо кредитних пропозицій та компаній-кредиторів. Проект був реалізований у 2017 році, в Латвії. На українському ринку Credit-10 UA з’явився у 2018 році. Сьогодні порталом користуються громадяни 16 країн. Разом з цим у найближчому майбутньому керівництво компанії планує вихід на нові ринки країн Азії та Європи.

maxresdefault

Коротко про роботу сервісу

На сервісі Credit-10 представлені пропозиції лише від ліцензійних фінансових компаній, а саме від банків та мікрофінансових організацій. Позичальникам доступне онлайн-кредитування з можливістю отримати позику готівкою або безготівковим переказом та оформлення банківських карток. Варто зауважити, що портал не надає фінансові послуги та не є посередником між позичальником і компанією-кредитором.

Головна перевага сервісу полягає в тому, що користувач може підібрати найбільш відповідну своїм вимогам кредитну пропозицію. Для цього на сайті передбачений пошук, де потрібно вказати суму та строк кредитування, а також спосіб отримання коштів. Крім цього, пропозиції можна впорядкувати за допомогою таких фільтрів:

  • За оцінкою;
  • за сумою;
  • за строком;
  • за ставкою.

У рядку пропозиції під логотипом фінансової організації розміщена певна кількість відгуків з посиланням на сторінку з оглядом компанії, який містить наступні відомості:

  • Спецпропозиції та акції;
  • основні умови кредитування (суми, строки, ставки, способи отримання коштів, швидкість розгляду заявок та отримання позики, особливості її оформлення та повернення, наявність можливостей підключення пролонгації та реструктуризації заборгованості з особливостями цих послуг, вимоги до позичальників і документи, необхідні для оформлення кредиту);
  • покрокова інструкція оформлення позики;
  • робочий графік компанії-кредитора, її контакти та відомості про ліцензію;
  • переваги та недоліки організації;
  • відгуки клієнтів.

Інформацію про сервіс фінансової аналітики Credit-10 повідомили на сайті www.depo.ua.

Credit-10: контактна інформація

Офіційний сайт: credit-10.com.

E-mail служби підтримки користувачів: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

E-mail: pr@сredit-10.com (розгляд питань співробітництва).

*реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100