У 2020 році компанія «Датагруп» стала кращим інтернет-провайдером. Перше місце в цій номінації вона отримала в рамках «Української Народної премії», де було зібрано понад 140 тисяч споживачів. А це означає, що голосування було масштабним і за компанію проголосувало багато людей. Ознайомитися з її пропозиціями можна на сайті https://www.datagroup.ua/ — це офіційний ресурс провайдера.

8b1ebf90-6323-4898-bba5-027a78a6bcfc

Прозорість голосування та особливості премії

Всього в премії представлено 24 категорії послуг — це масштабне дослідження української думки, а його результати важливі для кожної компанії. Голосування проводиться онлайн протягом чотирьох місяців. Учасник голосує один раз — накрутка голосів шляхом активного голосування не можлива. Для стовідсоткового контролю ситуації обрали низку заходів:

  • підтвердження електронної пошти;
  • підтвердження мобільного номера телефону;
  • реєстрація через форму сайту або авторизація шляхом підключення акаунта соціальної мережі.

Сукупність цих простих, але дієвих заходів не дозволила конкурсантам використовувати недобросовісні методи боротьби та залучати проплачених користувачів для повторного голосування. Процес суворо контролюється, тому премія має велику вагу як серед самих споживачів, так і серед компаній, що беруть участь в оцінці. Для кожної організації або фірми це важливе джерело інформації про те, як до неї ставляться споживачі — результатом стає розуміння того, що необхідно вдосконалювати або виправити, якщо оцінка голосуючих не така висока, як хотілося б.

Причини, за якими користувачі обирають «Датагруп»

Сьогодні «Датагруп» надає домашнім користувачам доступ до Інтернету за різними технологіями, віддаючи пріоритет Ethernet, xPON і супутникової технології, що дозволяє підключатися до всесвітньої мережі в будь-якій точці країни.

f3d3f843-0a3f-41d0-9bfd-f01eb5b45694

Також для фізичних осіб доступні послуги телефонії (традиційної та IP) і сучасного телебачення. Широке покриття мережі дозволяє забезпечувати якісним і високошвидкісним Інтернетом абонентів у більш ніж 90 населених пунктах України, а завдяки супутнику, який використовує компанія, покриття її мережі на території України не має меж. Сервіси та послуги компанії дозволяють використовувати безмежними можливості Інтернету і відкривати світ цікавого телебачення, не виходячи з власного будинку: кабельне телебачення – понад 80 телеканалів (в залежності від регіону), в тому числі основні національні телеканали, канали групи Viasat, спортивні, дитячі, пізнавальні телеканали у відмінній якості та за привабливою ціною, а також інтерактивне телебачення – понад 140 кращих українських і закордонних розважальних телеканалів, велика колекція фільмів і серіалів.

Доступні умови співпраці. Замовляючи підключення інтернету, користувачі бачать, що багато пропозицій для нових абонентів йдуть зі знижкою. Провайдер дозволяє ознайомитися з послугою і тільки потім платити за неї повну вартість.

Високий рівень технічної підтримки. Вона працює без вихідних, свят і перерв. При будь-якій проблемі клієнта досвідчені співробітники провайдера тут же почнуть вирішувати завдання.

Акцент не тільки на роботу. Так, «Датагруп» приділяє багато уваги соціальним проєкта. Цього року була запущена платформа RAZOM, яка підтримала підприємців і бізнесменів, які у зв'язку з Covid-19 потрапили в складне становище.

Робота провайдера «Датагруп» — це ставка на сучасні технології, високий рівень обслуговування й активна соціальна позиція. Компанія постійно збирає зворотний зв'язок від Клієнтів і вдосконалює свої послуги з урахуванням думки абонентів. Такий підхід і дозволяє займати перші місця в значущих народних преміях. Ці перемоги провайдер розцінює як можливість вдосконалюватися далі та стимул не знижувати високо задану планку.

*Реклама

реклама

Коментарі  

 
0 #1 и Артур 26.11.2020 22:38
Хотелось бы услышать от такого солидного провайдера и мудрый совет, как правильно купить по интернету жене сапоги.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100