реклама

реклама

Впровадження нових технологій стало справжнім проривом в сучасній стоматології. Сьогодні практично немає таких проблем в лікуванні, відновленні і протезуванні зубів, з якими не можуть впоратися кваліфіковані стоматології.

5fce341a06e7c1.76028912

Стоматологія в Києві ЛюміДент https://www.lumident.kiev.ua/ua/, що йде в ногу з часом, оснащена інноваційним обладнанням, яке дає можливість надавати пацієнтам стоматологічні послуги найвищого рівня з застосуванням передових технологій.

Імплантація зубної емалі

Це одна з інноваційних методик в стоматології, у якій практично немає протипоказань, окрім індивідуальної нестерпності пацієнтом матеріалів, використовуваних при проведенні процедури.

Імплантація зубної емалі дозволяє відновлювати її природний відтінок, усувати тріщини, відколи й інші дефекти. В основі цієї технології лежить нарощування твердої тканини на молекулярному рівні за допомогою спеціального обладнання.

Лікування зубів уві сні

Якщо ви панічно боїтеся стоматологічного кабінету, в наших клініках ми пропонуємо пацієнтам лікування зубів уві сні. Ця методика передбачає занурення пацієнта в штучний сон, щоб мінімізувати психологічний дискомфорт у дорослих і дітей під час стоматологічних маніпуляцій.

Введення спеціального препарату проводиться обов'язково спільно з анестезіологом, який контролює стан пацієнта протягом усього лікування.

5fce34068593c7.45767461

Лікування зубів уві сні показано в наступних випадках:

  • при страху лікування зубів;
  • при проведенні об'ємних хірургічних операцій, які можуть супроводжуватися деяким психологічним дискомфортом у пацієнта;
  • при індивідуальній непереносимості препаратів для місцевої анестезії.

Лікування зубів уві сні проводиться тільки після консультації з лікарем.

Лікування зубів у відео окулярах

Творці цієї методики при її розробці думали про те, щоб стоматологічне лікування для дітей та дорослих стало максимально легким і комфортним.

Лікування зубів у відео окулярах зламало всі стереотипи, і тепер, сидячи в кріслі стоматолога, можна отримувати задоволення від перегляду улюблених мультиків і фільмів, різних програм за допомогою індивідуальних окулярів віртуальної реальності.

Занурившись у світ розваг, ви абсолютно забудете про те, що перебуваєте в кабінеті стоматолога в Києві!

Стерилізація озоном

Озонування зубів входить в великий перелік нових стоматологічних технологій. Цей метод знезараження в стомаітологіі є універсальним, так як підходить для лікування дітей та дорослих. Стерилізація озоном має наступні показання:

  • лікування карієсу на стадії білої плями, коли можна обійтися без свердління;
  • лікування інфекційних і грибкових захворювань ротової порожнини;
  • прорізування молочних і постійних зубів, зубів мудрості;
  • лікування пародонтиту, пародонтозу, гінгівіту;
  • гіперчутливість зубів.

Особливості обробки зубів озоном

Процедура озонування зубів із застосуванням новітньої технології включає наступні етапи:

  • обробку зуба з використанням антисептика;
  • закриття коронки силіконовим ковпачком;
  • відкачування повітря з-під накладки з подальшим заповненням простору озоном.

Озонова обробка займає всього 20-30 секунд, після чого на поверхню зуба наноситься спеціальний розчин, який зміцнює емаль. Тимчасові витрати на обробку одного зуба складають 1 хвилину.

Серед великої різноманітності сучасних технологій в стоматології кожен з нас може вибрати для себе найбільш прийнятний за вартістю і комфортний спосіб лікування, відновлення та протезування зубів.

Автор: Дудко Тетяна Віталіївна

*Реклама

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Скоро в Черкассах 09.12.2020 12:26
Стоматология с самообслуживани ем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Зінченко 08.12.2020 19:19
все для багатеньких Буратіно.......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100