реклама
Sucurity Police

реклама

Для багатьох із нас літо — це довгоочікувана пора відпусток, свіжих фруктів, відпочинку, пляжів, туристичних походів у Карпати та повного душевного релаксу. Для працівників сфери роздрібної торгівлі – це також і час підведення підсумків першого півріччя роботи, висновків і, якщо виникне така потреба, певного коригування планів.

DSC_0793

Крім того, фахівці «АТБ» оцінили ефективність соціально значущої діяльності у 2021 році та проаналізували динаміку розвитку. Зараз компанія є найбільшим гравцем у галузі роздрібної торгівлі країни. Вона посідає лідируючі позиції за багатьма параметрами, такими як товарообіг, темпи розвитку торговельної мережі, обсяги сплачених податків і зборів у бюджети всіх рівнів, кількість супермаркетів, карта присутності в регіонах, асортимент, число  працівників та ін.

Один із найбільш важливих показників стабільності торговельного бізнесу — товарообіг. З початку 2021-го в «АТБ» він виріс на 21% і становив 85,3 млрд грн. Для порівняння: роком раніше (за аналогічний період) було 70,7 млрд грн. Національний карантин не враховується, оскільки всі магазини цієї торговельної мережі продовжували працювати в штатному режимі, звісно, із дотриманням усіх необхідних протиепідемічних норм.

Цього року торговельна мережа «АТБ-Маркет», що є флагманом корпорації, підкорила історичний рубіж у чотири мільйони постійних клієнтів. Цей показник постійно зростає, адже в середньому кожні три-чотири дні відкривається новий дискаунтер «АТБ». Так, протягом першого півріччя 2021-го прийняли перших покупців 43 супермаркети «АТБ» нового формату. Ще в 14 магазинах провели капітальну реконструкцію. Загальна торговельна площа «АТБ» (залів і прикасових зон супермаркетів) уже перевищує 670 тис. м².

DSC_2792

«Стратегія нашого розвитку заснована на інтересах і потребах клієнтів. Ми системно підходимо до питань, які важливі для мільйонів наших покупців. Це комфорт, гарантована якість і демократичні ціни. Ефективно вирішувати такі завдання нам вдається завдяки впровадженню інноваційних ріщень у сфері енергозбереження, екології, торгівлі, а також створенню додаткових клієнтських сервісів… Цьогоріч разом із Райффайзен Банком і Visa корпорація «АТБ» випустила безпрецедентний для вітчизняного ритейлу банківський продукт — платіжну картку АТБ-Pay. Вона об'єднала в собі всі переваги звичайної картки Visa Gold (максимально вигідні умови щодо транзакцій) і можливість отримувати істотну знижку на продукти в супермаркетах торговельної мережі “АТБ”», — розповів в одному з нещодавніх інтерв'ю Борис Марков, голова Ради директорів, генеральний директор корпорації «АТБ».

Послуговуючись стратегією динамічного розвитку, компанія системно розширює карту присутності, щорічно відкриваючи більш як сотню нових супермаркетів у різних куточках країни. Хтось відвідує ці комфортні магазини кілька раз на місяць, хтось щотижня, але є й мільйони тих, хто приходить сюди за продуктами щодня. Число покупців стрімко зростає. І в цьому немає нічого дивного. На прилавках 1240 супермаркетів «АТБ» у 322 населених пунктах усіх 24 областей нашої країни представлено більш ніж 3,5 тисячі найменувань гарантовано свіжих продуктів і якісних товарів першої необхідності за чесними доступними цінами. Нагадаємо, що цінова політика «АТБ» залишається незмінною вже більше чверті століття. Вартість будь-якого товару в магазинах торговельної мережі традиційно нижча за середньоринкову на 10–15%. З урахуванням акційних пропозицій («Товар дня», «Економія» тощо) покупець може придбати продукцію навіть на 40–50% дешевше. Багато років утримувати настільки вигідні для клієнта ціни «АТБ» дозволяє оптимізація бізнес-процесів, а також принципова позиція співпрацювати з виробниками напряму. При цьому якість продуктів на прилавках «АТБ» найвища, що підтверджено сертифікатами міжнародного зразка.

DSC_3313

Цього року компанія очолила рейтинг кращих роботодавців вітчизняної роздрібної торгівлі. На підприємствах корпорації працевлаштовано вже більш як 70 тисяч громадян (59 тисяч із них працюють у торговельній мережі «АТБ-Маркет»).

Також у посткарантинному 2021-му «АТБ» увійшла до переліку 25 найважливіших інвестиційних програм компаній в Україні та реалізувала низку амбітних диджитал-проєктів.

Відкритий роком раніше (у період суворого карантину) перший в Україні продуктовий інтернет-магазин «АТБ» повного циклу показав вражаючі результати протягом перших шести місяців 2021-го. Зараз цей онлайн-майданчик активно розвивається. При цьому порівняно з минулим роком його відвідуваність виросла на 50%. Також зазначають зростання середнього чека, збільшення числа покупок і товарообігу (плюс 62%). Це відбулося завдяки вдосконаленню дизайну, старту партнерських програм і появі нових функцій. Середній час з моменту оформлення замовлення до його одержання клієнтом зараз становить близько двох годин, що є просто неймовірним показником для будь-якого онлайн-магазину. Проте  ведеться активна робота над тим, щоб повний цикл купівлі-продажу тривав не більше однієї години.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-6 #1 Степанич 21.07.2021 20:54
Вы помидоры грунтовые качественные завезите!
А не то тепличное безвкусное #о.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100