реклама

реклама

Щоб уникнути скупчення людей, черг в касу або платіжний термінал, найкраще оплатити комунальні послуги через інтернет з дому. Для цього потрібен лише смартфон або ПК. Просте оформлення, швидкі перекази з банківської карти та високий ступінь безпеки гарантує платіжний сервіс iPay.ua. Користувачеві не обов'язково проходити реєстрацію, а послуги доступні в будь-якій області України. За допомогою Ай Пей можна не тільки вчасно заплатити за послуги комунальних підприємств, але й швидко погасити наявну заборгованість за газ, опалення, електроенергію.

main-ua

Як оплатити комунальні послуги з банківської карти?

Простий та зручний інтерфейс платіжного сервісу iPay.ua дозволяє економити час при виконанні регулярних платежів за комуналку. Щоб скористатися послугами, треба виконати наступні дії:

● Зайти на сайт https://www.ipay.ua/ua/bills/utilities на сторінку оплати комунальних послуг.

● Обрати вкладку «Область».

● Знайти в списку логотип і назву потрібної компанії.

● Вказати дані платника, а саме — номер рахунку або договору.

● Перейти на сторінку оплати і ввести реквізити банківської картки.

● Вказати суму. Онлайн-калькулятор на сайті автоматично розраховує суму до сплати з урахуванням комісії.

● Підтвердити грошовий переказ.

Другий варіант оплати — платежі за реквізитами. Функція доступна на випадок, якщо комунального підприємства немає в списку.

Яка картка потрібна для оплати за комуналку

Онлайн-сервіс iPay.ua приймає банківські карти Visa і MasterСard. Це може бути кредитка або зарплатна картка, настройки якої дозволяють зробити оплату через інтернет. На рахунку повинно бути достатньо коштів з урахуванням комісії та суми платежу. Ніяких інших прихованих виплат при проведенні транзакції не здійснюється. Розмір комісії залежить від карти, та пов'язаний тільки з сумою платежу. При оплаті за реквізитами він становить 2% плюс 5 грн. В разі виникнення проблем з переказом грошей платіжний портал забезпечує цілодобову техпідтримку.

Оплата комунальних послуг онлайн: які є переваги

Платити за комуналку через інтернет можна з економією часу та додатковими бонусами:

● Після реєстрації на сайті iPay.ua користувачі в особистому кабінеті можуть створювати шаблони для регулярних платежів за газ, світло, воду.

● На сайті представлені списки комунальних підприємств всіх областей України. Знайти потрібну компанію легко по логотипу.

● Гроші переводяться протягом декількох хвилин і надходять на рахунок.

● Відразу ж можна роздрукувати та зберегти квитанцію про оплату або відправити її на електронну пошту.

На одному сайті можна оплатити не тільки комуналку, але і поповнити рахунок телефону, заплатити за інтернет, зробити переказ з картки на картку.

Безпека при оплаті з банківської картки

Усі транзакції на платіжному порталі здійснюються з впровадженням сучасної системи безпеки PCI DSS. Дані користувачів захищені від третіх осіб. Підтвердження операції проводиться за допомогою одноразового коду, що дозволяє перевірити платника, банк та одержувача.

* Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100