реклама
Sucurity Police

реклама

Грандіозний фінал літнього сезону на концертній івент-арені «SELENA» добігає кінця. 10 вересня в Черкасах виступить креатор і новатор сучасної поп-музики – MONATIK.

Monatik_Черкассы_1080х1080

Щоразу мультиартист вражає фанів приголомшливими шоу-моментами: своєрідним виконанням хітів, професійною хореографією, яскравими спецефектами і ритмічними постановками.

Пісні Дмитра Монатіка «Каждый раз», «LOVE IT ритм», «То, от чего без ума», «Vitamin D», «Кружит», «Мокрая» лідирують у музичних чартах України та за кордоном.

У 2019 році співак підкорив НСК «Олімпійський», зібравши понад 60 тисяч шанувальників. Після стадіонного шоу, масштабного світового турне й шаленого успіху третього сольного альбому музичні критики визнали MONATIK найпрогресивнішим артистом, а за кількістю номінацій та перемогу він став найбільш титулованим у країнах СНД.

Запрошуйте коханих, друзів, рідних, аби спіймати ритм, насолодитися моментом і отримати порцію мотивації.

Квитки в усіх касах міста та на сайті https://tickets.karabas.com/PublicApi/TicketWidgetSvg.aspx?__uid=CevmrrJJRH2opEQNRzhAeA&event=1918707436&c=002c52&priceRange=1&lang=ru&replaceFlags=1&noredirect=1&fbclid=IwAR24lxaUrJ1nibQF6nbqq9eOl6vF3P28KDf71BbYuYOy8ChUfLtu4PY15Lk

Довідково:

Стартом кар’єри MONATIK можна вважати 2008 рік, коли він пройшов фінальний кастинг у «Фабриці зірок-2», однак не потрапив до проєкту. Того ж року Наталія Могилевська запропонувала Дмитру Монатіку танцювати в її балеті під час концертної програми «Real O». Ця подія і стала переломним моментом для хлопця, адже він погодився і переїхав до Києва.

Також у 2008 році MONATIK створив музичний колектив «Monatique». Колектив провів два концерти в Луцьку. У 2009 співак пройшов кастинг у балет «D'arts», і протягом двох років брав участь у різних мистецьких заходах.

У 2011 році у світ вийшла перша сольна композиція артиста «ТайУлетаю». Кліп на цю пісню відзняли на мобільний телефон. У 2012 році Дмитро працював більше як композитор, зокрема, співпрацював з іншими українськими виконавцями.

Шалена популярність прийшла до MONATIK у 2015 році, коли він презентував хіти «Тише», «Мокрая», і «Сейчас». За рік співак уперше отримав звання «Співак року» за версією музичної премії M1 MusicAwards, а його студію MonatikChilibiSound визнали кращою в саундпродюсуванні.

У 2017 році MONATIK  був номінований у п’яти категоріях премії  YUNA:

– Кращий соло-артист;

– Кращий альбом;

– Кращий трек «Кружит»;

– Кращий дует з L'ONE за трек «Сон».

2018 рік не став винятком і співак теж завоював на премії M1 Music Awards титул «Співак року» та «Кліп року».

А в 2019  MONATIK успішно зібрав стадіон із грандіозним шоу Stadium Show «Love It Ритм».

Цьогоріч він отримав звання заслуженого артиста України.

реклама

Коментарі  

 
+9 #5 ЮЗР 08.09.2021 13:55
Цитую Степанич:
Убогий, без тебя этот сайт был бы скучным.

Сказал про себя Степашка и пошол шубку на Мохнатика менять ;-) а там и Зима незагорами
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #4 Степанич 08.09.2021 12:52
Цитую ЮЗР:
Мохнатик ждёт тебя
Убогий, без тебя этот сайт был бы скучным.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 ЮЗР 07.09.2021 19:16
Цитую Степанич:
"Прочерк", навіщо ви рекламуєте цей комерційний ширпотреб?

Степашка 8) Мохнатик ждёт тебя)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Это классика жанра 06.09.2021 21:02
Создав толпу, понизить уровень остатков интеллекта и уровень коллективного бессознательног о запустить стадные инстинкты. Лохи повалят косяком, добровольно отдавая бабло. А как же, обязательно вернутся в понедельник к друзьям-подружкам рассказать, что тоже имели честь прикоснуться к "великому". Аналогичная ситуация с летними отпусками в Турциях и Ебиптах, свальбах такой черкасской корабєльной іліти, як Тренькіни & K°,.... . "Ой, і ми ж там були. А ви шо, не дивились нашу селфу в фейсбуці на фоні німецького інтерьєру 10 лєтнєй старості? Простота!", "Ой, приїхали оце з моря. Після нього жисть кажицця совсём по другому! А ви шо, не їздили літом оддихать в Турцію,(Ігіпіт, Руминію). Простота!", "Були оце в "Селяні", ...... Простота!" .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Степанич 06.09.2021 19:45
"Прочерк", навіщо ви рекламуєте цей комерційний ширпотреб?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100