реклама

реклама

Покупки в інтернеті вже давно перестали бути чимось незвичайним. Сьогодні все більше і більше речей купується онлайн, адже це швидко, зручно і вигідно. Букети квітів та квіткові композиції також можна купити, не виходячи з власного будинку. Ця чудова можливість позбавить вас від необхідності бігати по вуличних крамницях, купувати букет сумнівної свіжості з націнкою, яка обов'язково буде через необхідність покривати витрати на оренду приміщення, і потім ще везти оберемок квітів в транспорті по заторам.

image1

Де замовити квіти з доставкою?

Якщо вам потрібно терміново купити букет квітів, але у вас зовсім немає вільного часу або ви просто зараз перебуваєте в іншому місті або навіть країні, професіонали інтернет магазину квітів flowers.ua/ua прийдуть на допомогу. На сайті компанії можна швидко і просто купити орхідеї, гербери, альстромерії і троянди в будь-якій кількості, будь то 11 чи 1001 квітка. Асортимент Flowers.ua налічує сотні і тисячі оригінальних квіткових композицій з трояндами та іншими квітами, а також подарунків, які принесуть тільки найяскравіші враження, незабутні емоції та море задоволення одержувачам.

Замовлення квітів через додаток

Провідні фахівці компанії Flowers.ua створили фірмовий додаток, який можна безкоштовно скачати в Google Play та App Store. Замовити квіти з доставкою через додаток - це унікальна можливість заощадити свій час і зробити вдалу покупку, перебуваючи хоч удома, хоч в офісі, хоч в автобусі по дорозі на роботу. Функціонал програми грамотно продуманий: у верхній шапці можна відразу ж вибрати необхідний населений пункт доставки, і перед вашими очима з'являться букети та подарунки, доступні для замовлення в даному регіоні. Далі позиції можна відсортувати за ціною, за приводом і по кількості квіток, а обраним букетом можна поділитися з друзями в одному з месенджерів. Оплата замовлення можлива за допомогою однієї з популярних платіжних систем в зручній для вас валюті (долари, гривні, євро, рублі). Як тільки ваше оплачене замовлення відправиться на обробку, ви будете отримувати відповідні push-сповіщення на ваш смартфон. А, як тільки кур'єр виїде на доставку, за ним можна буде стежити за мапі в режимі онлайн. Також не забувайте підписуватися на сторінку компанії в Instagram, щоб завжди бути в курсі останніх новин.

2638_0

Які квіти можна замовити онлайн?

На сайті можна можна купити квіти всіх відтінків і сортів, оформлені в традиційних або фантазійних композиціях. Є й розкішні букети категорії VIP, і бюджетні варіанти по акції. При цьому всі акції композиції за якістю ні в чому не поступатимуться більш дорогим. Крім того, не випускайте з уваги позиції з позначкою "Новинка". Це абсолютно нові композиції, створені талановитими флористами компанії, і на них поширюються знижки до мінус 20%.

Таким чином, онлайн замовлення і доставка квітів від Flowers.ua - це унікальна можливість підібрати гарні квіти, приємно здивувати одержувача, витративши при цьому мінімум свого часу і сил.

*Реклама

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-5 #1 Майстер-флорист 30.09.2021 10:00
Як показує життєвий досвід, переспробувавши купу можливостей, в кінці кінців абсолютно всі люди йдуть за квітами тільки до нас. То не марнуйте час на вибір й починайте купівлю з нашої фірми. Ексклюзивні кисті в подарунок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100