реклама
Sucurity Police

реклама

2 жовтня, в суботу, в Долині троянд у Черкасах відбудеться фестиваль сімейних цінностей My Family Fest, генеральним спонсором якого стала компанія МХП.  Захід організовує Фонд «МХП-Громаді», через який реалізується корпоративна соціальна відповідальність холдингу, та Українська сімейна фундація.

Свято продумано таким чином, щоб кожен член родини зміг знайти для себе забавки до душі і відпочити. Гостям запропонують різноманітні майстер-класи, тренінги, командні ігри, спільний перегляд кіно просто неба тощо. Також сім’ї зможуть взяти участь у вікторинах, намалювати дерево спогадів, професійні лектори поділяться секретами міцної родини та дадуть поради, як зберегти тепло сімейного вогнища. Родини, які пройдуть три локації, отримають смачний гостинчик від ТМ «Наша Ряба». Тих, хто відвідає всі локації, чекає розіграш подарунків від партнерів.

фотозона повна

Нагадаємо, кошти на фестиваль було зібрано шляхом продажу логотипу «Наша Ряба»: 20 цифрових копій логотипу  виставили на продаж на найбільшій у світі криптовалютній біржі Binance.  Таким чином було зібрано 160 000 грн, до яких компанія додала ще 240 000 грн. За рішенням Голови правління МХП Юрія Косюка 400 000 грн передали громадській організації «Українська сімейна фундація», яка організовує активне та змістовне сімейне дозвілля, мотивує родини спілкуватися щиро й відкрито.

На фестивалі діятимуть фотозони, а також працюватиме спеціально виготовлений фотобокс, у якому можна буде сфотографуватись усій родині й миттєво отримати фото напам’ять.

карта повна

Довідково: МХП — вертикально інтегрований холдинг, лідер української аграрної індустрії з акціонерним капіталом і зарубіжними виробничими активами в Південно-Східній Європі. Це компанія, яка об’єднує понад 40 підприємств та 32 тисячі співробітників як в Україні, так і за кордоном.

МХП володіє успішними впізнаваними брендами «Наша Ряба», Qualiko, Ukrainian Chicken, Sultanah, Assilah, Kurator, «Легко!», «Бащинський», «М’ясомаркет». Продукції компанії довіряють у понад 80 країнах світу.

За інформацією пресслужби "МХП-Громаді"

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Степанич 01.10.2021 07:29
Підтягують дітей як майбутніх клієнтів для запам'ятовування брендів!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100