реклама

реклама

Багато хто завітав до Черкас цього року з нагоди Дня захисника і захисниці України.  Не дивлячись на те, що святковим був лише один день, для багатьох це був привід зробити тривалі вихідні до самого понеділка. Власники подобового житла фіксуюсь сплеск активності від шукачів квартир чи кімнат до кінця тижня.

1552919006-772

Популярний сайт Apartila повідомляє, що зняти квартиру подобово у Черкасах можна від 300 гривень на добу. Вартість оренди квартири залежить від її розташування і кількості кімнат, тобто від кількості спальних місць, яка вам потрібна. Тож:

  • однокімнатні квартири від 300 до 350 гривень на добу;
  • двохкімнатні квартири від 350 до 450 гривень на добу;
  • трьохкімнатні і чотирьохкімнатні квартири від 450 гривень на добу.

Звертайте увагу на позначки спальних місць. Позначка 2+1 повідомляє про два спальних місця: двоспальне і односпальне. Позначка 2+2 повідомляє про два двоспальних ліжка.

Нагадуємо, що ні в якому разі не відправляйте передплату незнайомим особам, домовляйтесь про сплату оренди квартири на місці. Або користуйтесь безпечнім бронюванням на сайті, якщо він це дозволяє. В такому випадку ваші гроші захищені і надійдуть господарю житла лише у разі вашого заселення.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100