реклама

реклама

Щоби шкіра була м’якою, гладенькою і зволоженою, достатньо всього трьох простих процедур із застосуванням якісних косметичних засобів.

fceb5b0e-607d-4fc4-b84d-d3959d633830

Крок 1: ванна

Перший етап — прийняття душу або ванни. Для цього знадобиться гель для душу, який не тільки очистить шкіру від забруднень, але й надасть живильний ефект. З цим повною мірою повною мірою впораються корейські засоби. Вони підходять для щоденного використання, добре піняться, і з ними ти зможеш розслабитися завдяки прекрасним ароматам (який можна вибрати відповідно до настрою). Придбати корейський гель для душу ти зможеш в інтернет-магазині «Ватсонс»: www.watsons.ua/ru/koreyskaya-kosmetika/koreyskaya-kosmetika-dlya-tela-/dlya-dusha-i-vanny/c/kbodyshower. Хоч би якою була твоя мета — чи то відчуття підтягнутості, чи то ідеальне зволоження, ти завжди можеш звернути увагу на корейські косметичні засоби.

Також можна прийняти гарячу ванну з парою. Усі говорять про користь дотримання питного режиму, але водні процедури також дуже корисні для зволоження нашої шкіри. Для максимального розслаблення додай трохи солі для ванни. Це допоможе відкрити пори й підготувати шкіру до подальших процедур.

fc3bb54e-1253-407c-acbc-76c8820b89e5

Крок 2: скраб

Після прийняття ванни треба видалити відмерлі клітини зі шкіри. Для відлущування знадобиться скраб для тіла. Тим, у кого чутлива шкіра, підійде відлущувальний гель на основі фруктових екстрактів, який обережно прибирає сухі частинки, оголюючи м’яку й ніжну шкіру. Як альтернативу на цьому етапі можна використовувати м’яку мочалку або делікатний пілінг. Таку процедуру рекомендовано проводити два рази на тиждень, але залежно від індивідуальних особливостей шкіри частоту можна збільшити.

Крок 3: блискучий фінал

Після душу, відлущування і змивання настає час для грандіозного фіналу: зволожувального засобу. Це може бути крем, олія, лосьйон, гель чи молочко. Для дуже чутливої шкіри підійде лосьйон — густий, що легко наноситься, він надає заспокійливий і живильний вплив. До його складу можуть входити традиційні інгредієнти, наприклад: екстракт кореня женьшеню, олії рисових висівок і насіння камелії. Засіб, який не містить ароматів, ідеально підійде для нанесення під твої улюблені парфуми.

Але що таке зволоження без гарної, здорової дози сяйва? На останньому етапі з цією метою можна використовувати олію , щоби додати тілу легкого блиску. Воно дасть змогу шкірі не тільки бути зволоженою, але і виглядати привабливо. Олія для тіла — ідеальний продукт для догляду за шкірою від K-beauty, який можна додати до твого арсеналу сяйва. Олія кокосового горіха й насіння кукуї допомагають зберігати шкіру вологою, а виноградних кісточок — знімає подразнення. Засоби мають гладку текстуру, яка відразу ж вбирається в шкіру без відчуття липкості або жирності.

Дотримуючись корейських традицій, турбота про наше тіло так само важлива, як і догляд за шкірою обличчя. Важливо пам’ятати, що вона повинна мати цілісний характер і мати в складі здорове харчування й регулярні фізичні навантаження.

*Реклама

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Лишнее это. Просто осень. 19.10.2021 16:05
"На днях все линять начали. Старая шерсть со шкуры сыплется, хоть в дом не заходи. Зато новая растёт чистая, шелковистая. Так что лохматость кожи даже повыситься".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100