реклама

реклама

Перше побачення, пропозиція руки та серця, весілля, річниці спільного життя, всі ці чудові події у житті людей супроводжують прекрасні троянди, переоцінити важливість квітів у нашому житті неможливо.

roses-1246490_1280

Букет троянд – це кохання з першого погляду, мрія кожної дівчини отримати такий букет. Ви тільки подивіться на ці ніжні, яскраві, ароматні троянди. Спеціально для вас, магазин квітів Dicentra привезли лімітовану серію цих витончених квітів та їх вишуканих кольорів. Наші флористи створять квіткову композицію у капелюшній коробці або яскравий букет, який ми доставимо вже за кілька годин після підтвердження замовлення.

Оформлення букета в салоні Dicentra

Букет придбаний у фірмовому квітковому магазині Dicentra, запам'ятається одержувачу на довго, адже професіоналізм та любов до своєї роботи у флористів нашого салону допомагають створювати сучасні та продумані до дрібниць квіткові композиції. Професіонали використовують яскраві троянди з барвистим упакуванням, які не тільки приємно дарувати, але й цікаво роздивлятися.

Вибір запашних троянд

Троянди – найкласичніший, але від цього не менш відмінний квітковий подарунок. На будь-яке свято, для будь-якого приводу, для першої зустрічі чи річниці весілля, можна підібрати відповідний букет троянд із правильним відтінком квітів:

  • Букет фіолетових троянд можна подарувати для побажання удачі або привітати з новою посадою, а також подарувати на новосілля;
  • Червоні троянди в букеті, як відомо, дарують найчастіше своїм коханим. Червона троянда уособлює палкі почуття і захоплююче кохання;
  • Букет сонячних відтінків, помаранчеві чи жовті троянди, дарують найчастіше родичам чи друзям, букет такого відтінку обов'язково підніме настрій одержувачу та викличе лише радість;
  • Незвичайні райдужні троянди подають креативним особистостям;
  • Білі троянди варто подарувати на честь народження дитини, на весілля чи буде гарною ідеєю піднести букет ніжних відтінків до Дня матері.

А також бутик Dicentra пропонує троянди купити в розмірі:

  • S/ маленький: букет 15 троянд Меморі Лейн, букет 11 троянд Белевью;
  • M/ середній: букет з 25 троянд Престиж, Букет 25 троянд Фаєрворкс;
  • L/ великий: букет 51 троянди Спрей, букет із 75 білих троянд;
  • XL/ величезний: букет 101 троянда Лілак Мондіаль, Букет з 101 червоної троянди Гран-прі.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100