реклама
Sucurity Police

реклама

Чарівний світ казки та чудес відкривається перед гостями Резиденції Святого Миколая в Умані. Цьогоріч будинок Чудотворця розташовано на території колишнього Василіанського монастиря, а нині — ДІАЗ “Стара Умань”. Тут діє 4 локації: творчий майстер-клас від ельфів, поштова скринька, ігрова та фотозони. Закінчується візит до Резиденції екскурсією справжніми таємничими підземеллями монастиря, яку проводить монах.

2021.12.10_003

Розпочинається подорож до Святого Миколая із внутрішнього дворика ДІАЗ “Стара Умань”. Тут дерева перетворилися на чарівних лісових істот, ялинки одягнули новорічні шапки, а яскраві ліхтарики додають святу атмосферності.

— Цьогорічна Новорічна резиденція Святого Миколая більш камерна. У нас діє 4 локації: творчий майстер-клас, поштова скринька Чудотворця, ігрова та фотозони,  — розповідає організатор дійства директор агенції “Умань концерт” Софія Чорномаз. — Через карантинні норми, локація дозволяє розміщувати лише до 35 дітей на один візит із Чудотворцем. Тому ми намагалися створити максимально затишну казкову атмосферу.

2021.12.10_135

Відкривши двері до Резиденції відвідувачі поринають у світ казки. Гостей зустрічають ельфи  та проводять до творчої майстерні, де проводять майстер-клас із декорації дерев‘яних будиночків. У кімнаті пахне сіном, як колись в українських хатах під час святкування Різдва.

На столі лежать аркуші паперу, ручки, фарби, пензлики, серветки та будиночки. Спочатку діти пишуть лист до Чудотворця — побажання для себе, друзів, батьків та України.

5-річний Данило Кришталь прийшов до Резиденції разом із батьками та маленькою сестричкою. Листа до Миколая пише вже не вперше.

— Собі я замовив іграшку, а для України снігу, — поділився з нами хлопчик.

Далі діти під керівництвом ельфів взялися за розмальовування будиночків.

2021.12.10_150

— Ці будиночки наділені чарівною силою Чудотворця. Малеча забирає їх додому. Святий Миколай радить їх ставити у своїй кімнаті. Коли дитині раптом стане сумно, будиночок нагадуватиме, що Чудотворець завжди поряд і він допомагає, — додає Софія Чорномаз.

Після майстер-класу діти відносять листи до поштової скриньки та йдуть розважатися разом із принцесою та кумедним Бубою. Після завершення конкурсів і забав до них приходить Святий Миколай. Чудотворець розважає дітей, вислуховує їх побажання та кожному дарує солодкий сюрприз.

Діти діляться враженнями один з одним.

— Найбільше мені сподобалося розмальовувати будиночки, зустріч зі Святим Миколаєм та імбирний коржик, — говорить 6-річний Олексій Маладика.

— А мені розважатися з Бубою, — додає 5-річна подруга хлопчика Настя Плющ.

Також до Резиденції Святого Миколая завітала міський голова Умані Ірина Плетньова.

— Тут справді казкова атмосфера. Монастир, ніби перетворився у чарівний замок. Рада, що в Умані знову діє Резиденція Святого Миколая. — ділиться з нами Ірина Плетньова. — Дякую організаторам і всім помічниками Чудотворця за створення свята.

2021.12.10_083

Завершився візит до Святого Миколая екскурсією по справжніх таємничих підземеллях Василіанського монастиря. Провів її монах.

— Ми дякуємо міській владі, підприємцям міста, колективу ДІАЗ “Стара Умань”  та нашим партнерам ТЦ “Епіцентр”, морозиву “Рудь”, мережі магазинів “Школярик”, творчій майстерні DECORUM, піцерії Sun Rise за підтримку й допомогу в організації Резиденції, — говорить Софія Чорномаз. — Тільки у командній роботі можна організувати таке свято для дітей.

Резиденція Святого Миколая працюватиме щоденно до 10 січня включно:

●     у будні: 11:00, 12:30, 14:00, 15:30, 17:00;

●     у п’ятницю, вихідні та святкові дні: 11:00,  12:30, 14:00, 15:30, 17:00.

Щоб потрапити на зустріч із Чудотворцем бронюйте місця за номером 097 727 44 60

Завітати на одну зустріч до Святого Миколая зможуть до 35 дітей. Вона триватиме 1 годину.

Спеціальна пропозиція для груп від 30 осіб.

Діти до 3 років вхід вільний в супроводі батьків.

2021.12.10_183

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100