реклама

реклама

Втрата близької людини – велике горе, котре спустошує душі її родичів та друзів. Єдиним способом хоч якось продемонструвати свою повагу та любов до покійного стане встановлення пам’ятника на його могилі. В цей вкрай важливий та відповідальний момент багато людей вирішують зекономити та виконати монтаж стели самостійно. До чого це може призвести та чому встановлення надгробку варто довірити спеціалістам? Про це варто поговорити більш детально.

Встановлення стели: правильний порядок робіт

Варто відзначити, що встановлення пам’ятника на могилі покійної людини – процедура вкрай важка. Вона потребує максимальної концентрації та відповідальності, адже будь-яка помилка може стати причиною перекосу чи падіння надгробка. Щоб уникнути проблем, установка памятников на могилу повинна виконуватись виключно професіоналами, в котрих є досвід та необхідні інструменти для монтажу.

Якщо ж рідня покійної людини впевнена, що зможе встановити надгробок своїми силами, варто правильно підготуватись. Монтаж пам’ятника повинен виконуватись в певному порядку. Для цього необхідно:

  • Вирити яму певної глибини під фундамент;
  • Встановити готову конструкцію з арматури;
  • Виконати зовнішню та внутрішню опалубку з дощок;
  • Приготувати цементну суміш, залити та дочекатись затвердіння;
  • Викласти поліровану плитку, використовуючи морозостійкий клей;
  • Заповнити шви спеціальною затиркою;
  • Встановити цоколь;
  • Виконати монтаж тумби під стелу;
  • Встановити сам надгробок, використовуючи спеціальний кран;
  • Обробити кам’яні поверхні спеціальним захисним засобом.

 1

Для самостійного встановлення пам’ятника потрібно не тільки багато часу та сил. Тут не обійтись без відповідних будівельних матеріалів та техніки, котра зробить процедуру монтажу максимально безпечною для виконавців. Саме тому довірити встановлення варто спеціалістам, котрі виконують роботи максимально швидко та на совість.

Де замовити професійне встановлення пам’ятника?

Виробнича компанія ArgestStone пропонує не тільки виготовлення якісних та довговічних надгробків, але й їх зберігання, доставку та встановлення на цвинтарях Харкова. Компанії ArgestStone довіряють сотні клієнтів, адже вона пропонує найякісніші пам’ятники по низьким цінам. Експерти компанії готові реалізувати будь-які ідеї покупців та створити ексклюзивний надгробок, що не має аналогів.

2  

ArgestStone працює без підрядників, тому терміни виконання замовлень максимально короткі. Клієнтам не доведеться очікувати виготовлення пам’ятника місяцями, експертам компанії достатньо всього декілька днів.

Замовити стелу можна по телефону або оформивши швидку онлайн-покупку на сайті. Консультанти ArgestStone готові допомогти в виборі надгробка та підібрати найбільш оптимальний варіант для оформлення могили.

*Реклама

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Свят 05.01.2022 14:53
Совсем уже с ума сошли, от рекламы!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100