реклама

реклама

Сервіс доставки Glovo в п'ятницю повідомив про відновлення своєї роботи у Вінниці та Черкасах, тим самим збільшивши загальну кількість українських міст, де компанія знову надає послуги, до 18.

FlKV3dqhvbWZ Про це повідомляє Interfax-Україна.

«Також діятимуть нові інструкції безпеки, доставка здійснюється із супермаркетів, ресторанів, аптек, весь операційний дохід передається Збройним силам України», – зазначено в повідомленні компанії.

Glovo уточнює, що напередодні відновило роботу сервісу в Дніпрі та Запоріжжі.

Крім того, компанія працює над запуском бабла «Допоможи Україні!» в застосунку Glovo для збирання коштів на підтримку України та українців, надіслати пожертвування можна у фонд «Повернися живим» та організацію Червоного Хреста. Ініціативу щодо підключення бабла активно підтримують на інших ринках присутності сервісу Glovo – вже долучилися Болгарія, Хорватія та Чорногорія, уточнили в компанії.

У Glovo також реорганізували наявні «хмарні кухні» в пункти приготування їжі для місцевих територіальних оборон та тих, хто потребує. Станом на 2 березня вже понад 400 кур'єрів-волонтерів виявили бажання долучитися до виконання спецзамовлень партнерів та благодійних організацій у Києві, Дніпрі, Харкові, Чернігові та Миколаєві.

Раніше сервіс Glovo відновив роботу в Одесі, Чорноморську, Івано-Франківську, Рівному, Тернополі, Луцьку, Хмельницькому, Кривому Розі, Кропивницькому, Львові, Чернівцях, Дрогобичі, Трускавці та Ужгороді.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100