реклама Делікат

Свою більшість в обласній раді губернатор називає "політичним кулаком"

Свою більшість в обласній раді губернатор називає "політичним кулаком"

Новий склад Черкаської обласної ради збереться на своє перше засідання наступного тижня. Про це заявив голова Черкаської облдержадміністрації та голова облосередку Партії регіонів Сергій Тулуб в ході прес-конференції у понеділок, 8 листопада.

Губернатор оголосив про намір невідкладно обрати нового голову обласної ради та утворити депутатські комісії. Кандидатура нового голови ради визначатиметься на партійній конференції обласної організації Партії регіонів серед трьох претендентів, які мають подати свої програми дій. Сергій Тулуб ухилився від запитання чи розглядається нині як провідна кандидатура головного лікаря обласної лікарні Валерія Черняка на посаду голови облради. За словами очільника області, Черняк був «компромісною фігурою» на цю посаду влітку «за інших обставин».

Сергій Тулуб вже зустрічався з керівниками політичних сил, які пройшли до обласної ради. І оцінює, що його однодумців серед депутатів – «більше вісімдесяти відсотків». Їх губернатор назвав «політичним кулаком для вирішення питань».

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 ШахтьорЧемпіон 09.11.2010 00:24
Дождався? Не зміг призначити мерів у Черкасах і Каневі і Льошенка депутатом по Лисянці - то хоч голову облради призначить? Піррова перемога! Мабуть, знову "чіста данєцкава" призначить, бо Льошенка небезпечно - ще підсидить, на Лук"янці вже потренувався 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100