12 вересня розпочато виробничий процес на державному підприємстві «Іваньківський цукровий завод», що входить до складу Державного резервного фонду України. Передували цьому значні за обсягом роботи з проведення поточних і капітальних ремонтів технологічного та енергетичного обладнання, реконструкції окремих технологічних ліній, впровадження нових технологій.

Як відзначили фахівці підприємства, капітальний ремонт устаткування такого масштабу здійснено вперше за останні 15 років. Так, протягом цього року вкладено чималі кошти в інвестиційний проект з технічного переоснащення виробничих потужностей цукрозаводу – зокрема, удосконалено системи автоматичного управління, що дозволить, за зменшення рівня споживання енергоносіїв, збільшити рівень виходу цукру та поліпшити його якість.

Цього давно очікуваного дня колектив Іваньківського цукрозаводу вітали голова Маньківської райдержадміністрації Василь Могильний та його заступник Іван Бевз. Побувавши на всіх технологічних лініях та ознайомившись з їх роботою, очільник району подякував керівництву цукрозаводу за проведену роботу і побажав сприятливої погоди, безперебійного виробництва та безпроблемних цукрових жнив для постачальників сировини.

Підприємством, за словами його керівника Миколи Коломійця, заплановано переробити, упродовж технологічного періоду, понад 120 тисяч тонн цукроносної сировини. Уже нині на бурякопункті заводу акумульовано понад 7 тисяч тонн цукрових буряків. Про це інформують в секторі з питань регіональної, інформаційної політики та зв’язків із ЗМІ апарату Маньківської райдержадміністрації.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100