реклама Делікат

Губернатор з поразки Вадима Льошенка на виборах в окрузі організаційних висновків одразу не робитиме

Губернатор з поразки Вадима Льошенка на виборах в окрузі організаційних висновків одразу не робитиме

Не всі резерви використала Партія регіонів на Черкащині у боротьбі за владу. У цьому зізнався губернатор Сергій Тулуб на прес-конференції 8 листопада.

– На мій погляд, ми недопрацювали, як політична сила. Я бачу, що ми не завжди висували тих людей, які дійсно є авторитетними на своїй території… – сказав Сергій Борисович. – Он подивіться, що в Лисянці було? Але справедливість є! Якщо вже він переміг (бютівець Анатолій Бондаренко переміг по округу регіонала Вадима Льошенка – ред.), то він переміг. І куди ж ти дінешся.

У той же час, як зауважив Тулуб, Вадим Льошенко став депутатом обласної ради за списком регіоналів. Що ж до певних висновків по особі Льошенка після його програшу Бондаренку, то тут губернатор зазначив, що слід давати можливість людині виправити ситуацію

– Я вважаю, що Вадим Льошенко на сьогодні є депутатом обласної ради. А що стосується чесних виборів, демократичних і прозорих, то що ж, хтось має і програвати – це така справа. Це ж не обов’язково що всі повинні вигравати. І якщо по кожному прикладу робити зразу організаційні чи кадрові висновки, ну я вам скажу, тоді ти завтра залишишся один, сам на сам з собою. Завжди треба давати людині можливість виправити ситуацію і показати себе, може, в іншій роботі, – зауважив Сергій Тулуб.

реклама

Коментарі  

 
+2 #6 Луна 11.11.2010 12:02
Какая же справедливость, если вы его тут же впихнули в облраду? Правильно говорил один политолог, что ПР везде поприписывала себе по 10 %
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 мдя 09.11.2010 15:22
одні варяги. Що ти тут ще скажеш?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 гонта 09.11.2010 14:19
Тулуб не прав. Ствержувати що Льошенко недопрацював це сміх.Так як його команда "працювала" іншим і не снилось.В даному випадку спрацювало правило:"Що занадто,то не здраво".Своєю настирністю викликали в людей огиду. Це стосується і виборчої компанії Влізла.Але після роботи регіоналів по ТВК, можна чітко ствержувати:"ПР перейшла пік популярності і стрімко почало котитись до низу". На парламентських виборах ПР недорахується 50%голосів відданих їм сьогодні.За все треба платити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Виборець 09.11.2010 12:26
Дуже "логічно" :lol: Мовляв, якщо ЛЮДИ не хочуть голосувати за Льошенка, то ми його по партійних списках впихнули. Це замість того, щоб зробити відповідні висновки про "авторитетність" свого заступника в області, якого навіть невеличка Дисянка "прокотила на вороних"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Ko-ko 09.11.2010 11:19
Ох і натовчуть їм пики.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 бывший регионал 09.11.2010 10:53
Лицемер
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100