реклама Делікат

Керівництво міського осередку "Свободи" стверджує, що влада прагне недопустити націоналістів у депутати

Керівництво міського осередку "Свободи" стверджує, що влада прагне недопустити націоналістів у депутати

У віторок, 9 листопада, Черкаська міська організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" оскаржує у суді результати підрахунку голосів на чотирьох дільницях міста. Дані про волевиявлення черкасців у протоколах ДВК з мокрими печатками кардинально різняться із даними, що з'явилися у підсумковому протоколі міської виборчої комісії, повідомляє прес-служба осередку .

"Влада намагається не допустити націоналістів до представництва у Черкаській міській раді. Для цього вона фальсифікує волевиявлення черкасців – роблячи зміни у протоколах, що, певно, пишуться в обладміністрації. Вони збільшують на папері кількість виборців, що отримали бюлетені, себто збільшують відсоток виборчої активності, і водночас зменшують кількість виборців, що проголосували за Всеукраїнське об'єднання "Свобода", тим самим відбираючи у виборців їхнє право обирати", - розповів журналістам Михайло Вакуленко, голова Черкаської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 МІСЮСЬ 09.11.2010 18:47
Борітеся - поборете, вам Бог помогає. (Тарас Шевченко)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Виборець 09.11.2010 16:56
Все, що хотіли, вони вже підтасували. Єдиний, хто ще має шанс виграти в суді - це нахабно обдурений по Звенигородщині Черевко
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100