реклама Делікат

Майбутній курс міськради - невизначеність?..

Майбутній курс міськради - невизначеність?..

Перша сесія новобраної Черкаської міської ради, яку запланували провести 25 листопада, повинна дати відповідь на питання щодо формування більшості у міськраді. Адже поки що, виявляється, на цю тему не ведеться ніяких розмов. Про це «Прочерку» повідомили представники політичних сил, що входять до міськради.

– Я не можу коментувати ситуацію стосовно формування більшості у міській раді нового скликання, бо фракції не обговорювали між собою це питання. Чесно скажу: навіть брехні на цю тему не чула, – говорить новообраний депутат міськради за списками Партії Вільних Демократів Ніна Набокіна.

Як зазначає перший номер у списку до міськради від «ВО «Батьківщина» Микола Булатецький, він ще «не брав участі в серйозних переговорах на тему формування більшості».

– Так, у нас проходить внутрішньопартійна дискусія з цього приводу, але більше нічого не можу сказати. Переговори між фракціями має ініціювати міський голова, – вважає Микола Булатецький. – Кулуарно може хтось і веде переговори. Але серйозних переговорів між фракціями не було.

Від «Прочерку». Щодо формування можливої більшості, то тут є декілька варіантів. Більшість може сформувати команда Одарича з «ВО «Батьківщина». Тоді в опозиції буде Партія регіонів, КПУ тощо. Також команда Одарича може сформувати більшість з Партією регіонів, а опозицією тоді буде насамперед «Батьківщина».

Якщо ж більшість в міськраді офіційно не буде створена, то рішення прийматимуться залежно від політичної ситуації.

Але очікувано, що більшість формуватиметься навколо промерської фракції Вільних демократів, яка нараховує 14 депутатів плюс мажоритарники з інших політичних сил і союзна політична сила «Фронт Змін» (їх у міській раді четверо). Таким чином, мер сформував «блокуючий пакет» у 21-24 голоси, без яких оголосити йому імпічмент фактично неможливо.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Степаныч 11.11.2010 14:03
цитата: "...без яких оголосити йому імпічмент фактично неможливо"
ах, как жаль, как жаль.. процедура "чемодан-вокзал-Киев-Мишаня" пока откладывается
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100