реклама
Sucurity Police

реклама

За Божий захист, підтримку наших воїнів та перемогу України молилися представники протестантських церков Черкас. Зібралися в неділю вдень, 24 квітня на Соборній площі. Сім пасторів разом з усіма присутніми  по черзі звершували молитву до Бога.

DSCN5685

«У нас Пасха асоціюється з перемогою, перемогою добра над злом, світла над темрявою і з цієї причини в цей день вирішили зробити спільну молитву за перемогу  України над Росією. Щоб Україна стала жити оновленим життям, краще ніж до війни», - зазначив голова ГО «Рух Реформації»  Валерій Бєляєв.

«Я вірю в те, що коли церква молиться, то в духовному світі приходить перемога, якщо вона відбудеться в духовному світі, вона обов’язково відбудеться в фізичному світі. Ми бачимо, що це війна добра зі злом і тому Бог дає перемогу тим людям, котрі стоять за добро», - зазначив пастор Юрій Бієвець.

DSCN5708

«Для мене Пасха – це особливе свято, воскресіння Господі Ісуса Христа. І я вірю, що Український народ, так само як і колись єврейський вийде з цієї війни, тому що Ісус Христос на кресті переміг смерть, гріх та зло», - каже учасниця молитви Катерина Мельник

Раніше ми повідомляли, що протестантські церкви Черкащини приймають сотні біженців. Окрім того, християни активно долучаються до волонтерської роботи: плетіння сіток, збору допомоги армії, територіальній обороні та цивільним. Здають кров. Організували цех по пошиву бронежилетів та розгрузок. Зараз переробляють курятину у тушонку, аби відправити для бійців ЗСУ, тероборони та цивільним до Києва.

DSC00080

В той же час багато християн долучилися до територіальної оборони, серед них є і пастори.

Про це повідомляє пресслужба ГО "Рух Реформації".

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #1 Ігор К. 25.04.2022 01:33
Ці теж скажуть про "братовбивчу війну в Україні"?
Стамбульський візантієць вже огорошив.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100