реклама

реклама

А ще приготували сотні кілограмів смажених рульок, м’ясних рулетів та реберець, запекли домашні ковбаски, натушили свинини, нашаткували капусти, зробили тушонку. І це все лише за тиждень перед Великоднем! – інформує волонтерка Дар’я Бунякіна, яка теж працює в школі для ЗСУ

«Завдяки учням, батькам та вчителям нам вдалося відправити майже 1500 крашанок і кілька сотень свіжих духмяних домашніх хлібин. Також багато пасок, кексів, пиріжків, рогаликів та печива приготували та принесли в школу самі учні, їхні мами та бабусі!

Усіляких смаколиків було так багато, що Василь Паплик освячував їх аж чотири рази за цей тиждень.

278973971_7733337070011468_7620767080370719845_n

Ми дякуємо кожному, хто долучився до допомоги, хто закуповував м’ясо, овочі та інгредієнти на випічку! Дякуємо Natalia Lysenko, яка зі своєю командою з виробництва напівфабрикатів «Dancing Duck» готує з нами з перших днів. Це саме вони коптять балики і курей, роблять моркву по-корейськи і смажать пиріжки з капустою. А цього тижня ще й додали до меню перетерте сало зі спеціями.

Завдяки нашим нереальним об’ємам виробництва я вже розучилася вантажити потрошку. Машини від нас їдуть такими повними, що аж просідають!

Усі смаколики цього тижня відправили на Північ, Південь та Схід нашої країни, щоб Великдень з домашньою їжею відсвяткувало якомога більше українців!» - інформують волонтери.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100