реклама

реклама

У час військової агресії росії проти України усі українці згуртувалися заради наближення перемоги. Не стоїть осторонь і Муніципальний спортивний клуб «Дніпро», який активно підтримує армію і тимчасово переміщених осіб. Про це розповів директор клубу Юрій Гончаров.

stad_1

Днями закінчився черговий аукціон від МСК «Дніпро», з якого усі виручені кошти підуть на підтримку бійців ЗСУ, що перебувають на лікуванні у госпіталі.

«Футболку київського «Динамо» з підписами легендарних футболістів Олександра Алієва та Артема Мілевського викупили за 8500 грн. Дякуємо за наданий лот меру Черкас Анатолію Бондаренку. Ще раніше ми продали одну футболку за 30 тисяч гривень, і ще одну – за 7 тисяч гривень. Крім того, ми проводимо благодійні турніри з міні-футболу. Зібрані кошти відправляємо на потреби військових», - розповів Юрій Гончаров.

Футболка-лот з останнього благодійного аукціону


За його словами, нині 6 працівників підприємства стоять на захисті нашої Батьківщини. Також у збройних силах перебувають ультраси черкаського «Дніпра». Захисникам клуб допомагає із придбанням військової амуніції і автомобілів.

«Також ми започатковуємо ще одну ініціативу. МСК «Дніпро» запрошує на тренування повнолітніх спортсменів, які через війну змушені були покинути свої домівки і тимчасово проживають у Черкасах. МСК «Дніпро» надає можливість продовжити тренування на новому місці з футболу, волейболу та футзалу у командах нашого клубу. Приєднатись до тренування можуть спортсмени (від аматорів до професіоналів) віком від 18 років. Зауважу, що бажаючі спортсмени-переселенці вже є. Футболістів тренуємо на стадіоні, а заняття із волейболу розпочнуться із наступного тижня», – зазначає Гончаров.

«Щоб ця страшна війна якнайскоріше закінчилася, усі ми маємо бути єдиними і згуртованими. Підтримувати наші збройні сили і тих, хто через підступні дії ворога залишив свої рідні домівки. Щиро дякую усім, хто допомагає армії і переселенцям. Разом – переможемо!», – коментує міський голова Анатолій Бондаренко.

Нагадаємо, що у перші дні активної фази війни у Черкасах за ініціативи міського голови Анатолія Бондаренка запрацював Гуманітарний центр Черкаської міської ради. Він об’єднав увесь спектр видів допомоги, необхідної для найскорішого наближення перемоги.

Довідково:
За детальною інформацією щодо тренувань для спортсменів переселенців звертайтеся до тренерів у будні дні з 09:00 до 17:00.
Футбол: Жало Богдан –063-060-41-70 ;
Футзал (жінки): Криштоп Юрій – 063-214-00-10 ;
Футзал (чоловіки): Пархоменко Віктор – 050-428-60-76.
Волейбол (жінки): Дєдкова Вікторія – 063-148-75-52 ;
Волейбол (чоловіки): Дибченко Олександр – 093-915-10-80.

Про це йдеться на сайті Черкаської міської ради.

Про це йдеться на сайті Черкаської міської ради.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100