реклама

реклама

Комунальне підприємство «Черкаська служба чистоти» безперервно надає послуги з вивезення та захоронення побутових відходів з контейнерів в місті Черкаси, тариф за дану послугу становить 30,65 грн., основною складовою структури тарифу є пальне. В даний час ціна на паливо не тільки зросла, а й утворився його дефіцит на АЗС.

Фото телеканалу Антена


Про це повідомляє у фейсбуці пресслужба підприємства.

Крім основного виду діяльності для забезпечення належного санітарного стану міста підприємство безкоштовно за власний рахунок збирає та вивозить ремонтні та великогабаритні відходи (гілля, листя, залишки цегли, дивани тощо). Щоденно, на даний вид послуги комунальне підприємство витрачає значні об’єми палива. Нині ситуація критична, якщо споживачі не припинять складувати великогабаритні відходи на території міста, то вивезення й побутових відходів буде надаватися з перебоями.

«Тому переконливо просимо Вас поставитися з розумінням до ситуації та не створювати стихійних сміттєзвалищ, не складувати великогабаритні, в тому числі й ремонтні й відходи деревини на територіях загального користування, – йдеться у повідомленні. – Тільки разом ми зможемо підтримувати комфорт та належний санітарний стан в обласному центрі й цим самим забезпечити тил для перемоги над російськими окупантами. Будьмо небайдужими господарями свого міста!»

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100