реклама Делікат

Депутатом Уманської міської ради обрано авторитетного громадського діяча, колишнього політв'язня Богдана Чорномаза

Депутатом Уманської міської ради обрано авторитетного громадського діяча, колишнього політв'язня Богдана Чорномаза

Черкаська обласна організація ВО «Свобода» інформує про утворення у місцевих радах фракцій депутатів-націоналістів.

Найвищий відсоток підтримки на Черкащині «Свобода» отримала у Шполі – з результатом у 8,5% провела у міську раду трьох депутатів: В´ячеслав Кишінько, Борис Олійник, Олександр Присяжненко.

У Смілянській міській раді внаслідок підтримки 4,78% мешканців міста їхні інтереси відстоюватимуть Станіслав Голубець та Володимир Салов, а також у Канівській міській раді, де ВО "Свобода" здобула підтримку 6,3% українців, а ще отримала перемогу на одному з мажоритарних округів, матиме фракцію з трьох депутатів: Юрія Гамалія, Олександра Скорини та Володимира Варавки.

Окрім того, від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" захищатимуть інтереси українців в Корсунь-Шевченківській міській раді буде Анатолій Безуглий, де ВО "Свобода" підтримали 3,5% виборців та політв'язень, кандидат історичних наук Богдан Чорномаз, якому захист своїх прав в Уманській міській раді довірили 5,11% уманчан. Крім того, до Уманської районної ради по мажоритарному округу села Ятранівка пройшов фермер-одноосібник Володимир Хитрук, здобувши підтримку 46,1% односельчан, і таким чином з великим відривом перемігши не місцеву конкурентку з Партії регіонів.

Серед відомих наразі перемог Всеукраїнського об´єднання "Свобода" на Черкащині також – обрання на посаду сільського голови Родниківки Уманського району члена ВО "Свобода" Руслана Яремчука, який здобув впевнену перемогу та залишився обіймати посаду, яку односельчани довіряють йому вже третю каденцію поспіль.

Черкаський обласний осередок «Свободи» наголошує, що їх перемоги – це результат  волевиявлення черкащан, «попри численні факти фальсифікацій та перепон з боку антинародної влади, попри відверту зраду так званих націонал-демократичних сил, що стали на бік україноненависників, створюючи з ними усілякі коаліції в місцевих радах».

реклама

Коментарі  

 
+6 #2 знаю 11.11.2010 21:42
Вакуленко Михайло Якович не сьогодні то завтра. слідкуй за новинами і побачиш. а заздрісники хай сидять в підпіллі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 NazarStodola 11.11.2010 16:51
А в Черкасах?...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100