реклама
Sucurity Police

реклама

До Черкаського району продовжують приходити гуманітарні вантажі від іноземних благодійників з Польщі, Португалії, Італії та Німеччини.

2022-05-16-gum1

Про це інформує «Сміла.UA» з посиланням очільницю Черкаської військової адміністрації Валерія Бандурко.

Вона каже, що в котрий раз гуманітарну допомогу доставляють нам Віталій Юцевич у співпраці з італійськими волонтерами Асоціацій «Cavaion nel Mondo» з Cavaion Veronese (Верона) та «Domanizavtra» з Darfo Boario Terme (Brescia), Олександр Темноход та Віталій Колісник.

«Це вже наші друзі-волонтери. Вони привезли найнеобхідніші ліки, гігієнічні засоби, дитяче харчування, одяг, підгузки, продукти харчування та багато інших потрібних речей в Україну з-за кордону», – розповідає пані Валерія і дякує партнерам – Заводу Смілянська Хлодня, особисто директору Олені Кислій, ТОВ «Черлис» в особі Неньки Максима за доставлену гуманітарну допомогу з Польщі та Німеччини.

«Засоби особистої гігієни, дитячі пюре, каші, медикаменти, антисептики, одяг, різні продукти харчування, балаклави, берці, спальники, рушники, ковдри, сухі сніданки – це все отримали завдяки цим людям», – наголошує Валерія Бандурко.

Вона також дякує Роману Дорошенку та Олегу Грушевському за доставку необхідних засобів гігієни, дитячого харчування з Португалії та Віталію Лисенку за засоби гігієни для дорослих з Польщі, Литви та Австрії.

«Бути волонтером – значить допомагати іншим, що зараз надзвичайно важливо. Дякую усім волонтерам за те, що не стоїте осторонь проблем. Усі разом ми впевнено крокуємо уперед – до Перемоги», – підсумовує голова районної військової адміністрації.

2022-05-16-gum

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100