реклама

реклама

Партія гуманітарної допомоги для потреб української армії та переселенців до «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» надійшла із Болгарії. Закупили її за власні кошти і самі привезли у Черкаси благодійники.

Steybl-2-750x445

– Завдяки гуманітарній допомозі тепер у нас знову в наявності є дитяче харчування та багато чого необхідного, – підкреслила очільник і засновник пункту благодійної допомоги Інна Бандура.

Як повідомляє «City News», поїхати до Болгарії благодійників спонукало бажання придбати речі першої необхідності, щоб долучитись до волонтерського руху.

– З власної ініціативи на власному автотранспорті ми з моїм компаньйоном – директором ТОВ «Стейбл Енерджі» Іваном Нікітіним, їздили до Болгарії, закупили все необхдіне для переселенців і армії, для того, щоб разом з усією Україною боротись за перемогу у війні з окупантами, – прокоментував виконавчий директор цієї ж компанії Євгеній Заврін.

Steybl-4-1024x914

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 АРСЕН 20.05.2022 08:15
Зазначимо,що чоловіки,які займаються гуманітаркою,не мобілізуються.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Іван 20.05.2022 08:03
Така допомога не потребує великого розголосу! Та й кількість привезеного не вражає.Звісно,за все подяка,але бензину на доставку пішло куча і все це є в продажу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100