реклама
Sucurity Police

реклама

Міська влада Сміли періодично реагує на звернення людей через соціальні мережі. Днями представники влади прочитали гнівний пост смілян щодо засміченості Графського озера, і міський голова Сергій Ананко оперативно на нього відреагував.

5b920e0895a49314178b2ed66f242e99

Про це повідомляє «Сміла.UA».

Мер перепросив смілян за тимчасові незручності, пов’язані із паливною кризою. Але, незважаючи на проблеми, пообіцяв, що сміття із пляжу на Графському озері буде вивезене. Також смітники Графського озера поставлять у графік роботи СКП «Комунальник», тож тепер звідти регулярно вивозитиметься непотріб.

Щоб у майбутньому більше не було таких інцидентів, міський голова попросив смілян, які помітили переповнені баки зі сміттям, не мовчати і не скандалити, а подзвонити й подати заявку на вивезення сміття у СКП «Комунальник» або в управління ЖКГ.

А ще краще проявити свідомість і віднести свій непотріб до найближчого вільного сміттєвого майданчика.

Хоча пляжний сезон ще не розпочався, але люди вже активно відпочивають на Графському озері. Міська влада обіцяє, що буде там вивозити сміття, але й смілянам потрібно показувати свою совість і самостійно прибирати після себе.

Фото з архіву редакції – Олександра Слєпцовського.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100