реклама
Sucurity Police

реклама

Смілянський міськрайонний суд підтримав правову позицію ювенального прокурора та визнано винними мешканця міста Сміла у вчинені майнових злочинів, у тому числі в співучасті з неповнолітнім  (ч. 2 ст. 185, ч. 3 ст. 185, ч. 2 ст. 186, ч. 1 ст. 357 КК України) та неповнолітнього у вчинені грабежу поєднаного з насильством (ч. 2 ст. 186 КК України).

Прокуратура

Ювенальний прокурор у суді довів, що 24-річний чоловік, раніше судимий за скоєння корисливого майнового злочину за попередньою змовою з 15-річним юнаком, застосувавши насильство до потерпілого, відкрито заволоділи його майном – мобільним телефоном та ювелірними виробами на суму понад 60 тис грн. Завдяки даним, зафіксованим на розташованій поруч з місцем події камері відеоспостереження, злочинців було викрито.

Крім того, на рахунку повнолітнього обвинуваченого 9 епізодів злочинної діяльності, пов’язаної з незаконним заволодінням майном громадян з метою власного збагачення. В переважній більшості випадків він «полював» за мобільними телефонами, використовуючи їх, у тому числі, для заволодіння грошовими коштами з банківських рахунків потерпілих.

За результатом судового розгляду Смілянським міськрайонним судом підтримано позицію прокуратури та призначено покарання чоловікові 4 роки  6 місяців реального позбавлення волі та неповнолітньому 4 роки позбавлення волі із застосуванням іспитового строку тривалістю один рік.

На цей час, повнолітній обвинувачений перебуває під вартою.

Наразі, судове рішення не набрало законної сили.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100